Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 16 évesen ilyen smink hétközna...

16 évesen ilyen smink hétköznapra? Kék szemem van, szerintetek?

Figyelt kérdés

Essence pure skin színezett hidratáló

Lovely golden glow púder

Egy nagyon pici pirosító

nagyon halvány szemhéjpúder (mindig a ruhához)

szempillaspirál

vízvonalra fehér szemceruza

szempillatőbe fekete szemceruza (ezt is alulra)

és natúr szájfény vagy pedig rúzs, de csak halványan

szerintetek?? Normális válaszokat kérnék, előre is köszi! :)

2013. okt. 5. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem a szemhéjad is húzd ki vékonyan :)
2013. okt. 5. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem elég:) Nem kell, hogy öregítsen;)

Mert sajnos sok 14 éves,úgy kisminkeli magát, h 20nak néz ki://

2013. okt. 5. 21:45
 3/8 A kérdező kommentje:
De nem lenne gáz a vízvonalra a fehér szemceruza?? (csak, mert ez újdonság lenne)
2013. okt. 5. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
első vagyok,nem gáz a fehér szemceruza a vízvonalra,olyan tiszta tőle a tekintet :) (szerintem)
2013. okt. 5. 22:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. okt. 5. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez sztem teljesen oké, bár volna néhány kérdés. A halvány szemhéjpúder ruhához azt jelenti, hogy mindig ugyanolyan színű, mint a ruha? Ha igen, az ciki, ha ennyire összepasszintott, már ha zöld, lila, kék, egyéb élénk dolgokról beszélünk - utcára, suliba elég egy sima bézs vagy pezsgőszín, az megy mindenhez. Meg ha már raksz az alsó szempillatőbe fekete cerkát, akkor sztem úgy teljes a kép, ha felülre is raksz nagyon vékonyan.
2013. okt. 5. 23:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Háát igazából nekem kicsit olyan barbi babás stílusom van...rajtam csak szinte lila ruhát lehet látni xdd vagy fehéret vagy feketét...ugyh én gyakran használom a lila szemhéjpúdert...meg igen a bézseset, vagy a barackosat szoktam még, mert az mindenhez megy...amúgy mandula formájú szemeim vannak ezért én fölülre nem szeretnék vékony vonalat húzni, csak az alsó pilla tőbe, de köszönöm a válaszokat! :)
2013. okt. 5. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon sok ennyi hétköznapra 16 évesen.
2013. okt. 7. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!