16 évesen ilyen smink hétköznapra? Kék szemem van, szerintetek?
Figyelt kérdés
Essence pure skin színezett hidratáló
Lovely golden glow púder
Egy nagyon pici pirosító
nagyon halvány szemhéjpúder (mindig a ruhához)
szempillaspirál
vízvonalra fehér szemceruza
szempillatőbe fekete szemceruza (ezt is alulra)
és natúr szájfény vagy pedig rúzs, de csak halványan
szerintetek?? Normális válaszokat kérnék, előre is köszi! :)
2013. okt. 5. 19:54
1/8 anonim válasza:
szerintem a szemhéjad is húzd ki vékonyan :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem elég:) Nem kell, hogy öregítsen;)
Mert sajnos sok 14 éves,úgy kisminkeli magát, h 20nak néz ki://
3/8 A kérdező kommentje:
De nem lenne gáz a vízvonalra a fehér szemceruza?? (csak, mert ez újdonság lenne)
2013. okt. 5. 22:01
4/8 anonim válasza:
első vagyok,nem gáz a fehér szemceruza a vízvonalra,olyan tiszta tőle a tekintet :) (szerintem)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. okt. 5. 22:06
6/8 anonim válasza:
Ez sztem teljesen oké, bár volna néhány kérdés. A halvány szemhéjpúder ruhához azt jelenti, hogy mindig ugyanolyan színű, mint a ruha? Ha igen, az ciki, ha ennyire összepasszintott, már ha zöld, lila, kék, egyéb élénk dolgokról beszélünk - utcára, suliba elég egy sima bézs vagy pezsgőszín, az megy mindenhez. Meg ha már raksz az alsó szempillatőbe fekete cerkát, akkor sztem úgy teljes a kép, ha felülre is raksz nagyon vékonyan.
7/8 A kérdező kommentje:
Háát igazából nekem kicsit olyan barbi babás stílusom van...rajtam csak szinte lila ruhát lehet látni xdd vagy fehéret vagy feketét...ugyh én gyakran használom a lila szemhéjpúdert...meg igen a bézseset, vagy a barackosat szoktam még, mert az mindenhez megy...amúgy mandula formájú szemeim vannak ezért én fölülre nem szeretnék vékony vonalat húzni, csak az alsó pilla tőbe, de köszönöm a válaszokat! :)
2013. okt. 5. 23:40
8/8 anonim válasza:
szerintem nagyon sok ennyi hétköznapra 16 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!