Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék ilyet, szerintetek...

Szeretnék ilyet, szerintetek ez nagyon csúnya?

Figyelt kérdés

- [link]

Nem az összesbe, hanem pl. csak a mutatóujjamba, és egy szép manikűrrel szerintem ez tök jó. Mennyire gáz ez? Ti bevállalnátok, vagy szerintetek csúnya? Máshol nincs piercingem, arcomba semmiképpen nem is szeretnék, máshova se, csak ide.

(És lány voltam)

2009. nov. 8. 21:17
1 2 3 4
 1/35 Sexylady ***** válasza:
78%
nekem tetszik :D csomóan megszólnák, de nekem nagyon bejön... lehet h én is beújítok valami ilyesmit;)
2009. nov. 8. 21:19
 2/35 anonim ***** válasza:
83%
Visszataszító.Biztos nem nyúlnék ilyen kézhez.Bocsika de ez a véleményem róla.Inkább egy piercing mint egy ilyen.
2009. nov. 8. 21:20
 3/35 anonim ***** válasza:
97%
Meseszep!Nekem is kell!
2009. nov. 8. 21:22
 4/35 Dymo ***** válasza:
75%
csúnya
2009. nov. 8. 21:25
 5/35 anonim ***** válasza:
75%
Taszító.
2009. nov. 8. 21:27
 6/35 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor is ha nem tetszik, végülis ez volt a kérdés.

És azt nem tudjátok véletlen, hogy ezt hogy csinálják? Nem látszik, hogy hol a "vége", nem nagyon értem hogy van ott.

2009. nov. 8. 21:34
 7/35 anonim ***** válasza:
76%
Csúnya! (Bocs, de a véleményem!) Nem is praktikus! Ha pl. beleakad valamibe, kiszakítja a bőrödet (vagy ha mélyebben van, a húst is)! Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között sem szerencsés (ha fémből van, az jól vezeti a hőt)! Így télen nagyon hideg (hűt) lehet! A szaunában sem hiszem, hogy örülnél, ha egy ilyen égetne... De Te tudod!
2009. nov. 8. 21:34
 8/35 anonim válasza:
80%
Hát őszinte leszek ránézek erre a képre és hányingerem lesz,ezt is valami hülye bolond kitalálta és azthiszem ilyenkor ellehet mondani 1bolond 100-atCSINÁL!!!!TÉNYLEG nem kötözködöm!!Bocsi,de ez szerintem nagyon csúnya,főleg egy nőn,nemtudom hány éves lehetsz én 24 vagyok ,de soha nem jöttek be az ilyen undoritó dolgok ,nem a piercingel van gondom,mert bevallom nekem is volt ,de az szép és szolid helyen köldökömbe,de már nemhodom,mert tudom,hogy nem állna jól mivel babám van és van mit takargatnom,de mindenkinek más az izlése,szerintem te 14 és 17év közötti lehetsz,ha tévedek bocsika
2009. nov. 8. 21:37
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

szerintem borzasztó! gondold el, ha benyúlsz a zsebedbe és kiszakad a bőrödből. vagy a táskádban beleakad valamibe, még belegondolni is rossz....

milyen mélyen lehet ez?

inkább sok gyűrűt hordj

2009. nov. 8. 21:41
 10/35 A kérdező kommentje:

Nekem azért tetszett meg mert szerintem ez tud nőies lenni, szép kis kő van benne, és ha csak az egyik ujjamban van szerintem nem túlzás:) Szőke hajam és kék szemem van, ált. nőiesen öltözködöm és ezért gondoltam, hogy ez nem hatna ilyen keménynek, hanem inkább nőcisnek.

Mondjuk ez a hőátadás meggondolandó, de akinek a szájában van, annak nem rossz? De, szerintem neki is rossz.

Várom még a véleményeteket :)

2009. nov. 8. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!