Miért van az hogy?

Figyelt kérdés
Ha egy rockszár kihúzza a szemét feketével akkor nem szólnak de ha egy hétköznapi srác csinálja meg az már ratyi?

2013. okt. 5. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
6%
A rockstar is ratyi ki ezt csinálja!!
2013. okt. 5. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Mert Lady Gaga sem a fellépőruháiban járkál az utcán.

És mert a rocksztárok megtehetik.

2013. okt. 5. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:

A rocksztárok nem ratyik, és a ratyik nem feltétlen rock sztárok...De egyébként a rocksztárok nem úgy mászkálnak hétköznap az utcán ez az egyik...

A másik a sminkjüknek a lényege az emberek megbotránkoztatása, elijesztése, sokkolása stb...plusz néha a reklám...a botrányos sminket a női sztárokon is észreveszik, a pasin is...

Viszont egy hétköznapi srác, ha nem botránkoztatásból, hanem esztékikai okokból kifolyóan csinálja ezt, az még sztem is b*zis, pedig van olyan PASI ismerősöm, aki "rocksztárosan" sminkeli magát hétköznapokon is, de neki szerintem feltűnési viszketegsége van...(úgy mellesleg ő is játszik bandában is, de az csak ilyen kis kezdő unknown csapat)

2013. okt. 6. 15:18
 4/8 Nayal ***** válasza:
Sok idióta. Nézzetek már utána először hol jelent meg a szemkihúzás, és kiknél. Mellesleg sztem ugyanolyan mint egy ékszer. Azt is azért veszi fel az ember mert tetszik neki, és jól áll. A lányok egy része is ezért sminkeli magát (sajnos a többség nem). Sokan gondolják azt, hogy a rockerek igénytelenek, és emiatt panaszkodnak holott eggyel sem kerültek közelebbi kapcsolatba. . Ha valaki kihúzza a szemét akkor egyértelműen fontos neki a külseje. Most akkor az a baj, hogy a srác ad magára vagy az, hogy nem? A fülbevalót is inkább lányok hordják, mégis el lett fogadva fiúkon, a rózsaszín póló sőt a páwa stílus is. Utóbbi népszerű is a lányoknál. Kérdem Én: Ha ezek nem b*zisak akkor a szemkihúzás, köröm feketére festése miért? Egy goth nem azért festi ki a körmét, hogy elvisonghassa a haverjainak milyen jól néz ki, és nem varálja agyon, nem postolja ki Fb-ra. Neki úgy tetszik azt kész, nem másnak akar tetszeni. Van különbség a két nem között. Lányok: kifestem magam mert smink nélkül ronda vagyok, vagy sminkkel sexy vagyok, vagy figyeljenek fel rám. Rocker: Kihúzom a szemem me k.vajól néz ki a többiek le vannak szarva.
2013. okt. 6. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, meg lehet ezt magyarázni, hogy miért teszik, de nekem ez a szemkihúzás egyáltalán nem jön be. Egyáltalán nem tartom férfias dolognak amilyennek egy rocksztárnak lennie kell.

Annak ellenére is így gondolom, hogy a kedvenceimnek is volt egy ilyen korszaka. Ettől még persze nem lettek rosszabb zenészek, de ez akkor is gáz. Első voltam.

[link]

2013. okt. 7. 08:20
 6/8 Nayal ***** válasza:
Nincs olyan, hogy férfias meg igazi férfi, ezek szubjektív dolgok. Kinek mi. Régen a hosszú haj volt férfias illetve tekintélyt parancsoló, sőt szerintem a mai napig az. Kicsit mint oroszlán sörínye bár attól függ ki, hogy hordja. Ne vitázzunk ezen ízlések és pofonok.
2013. okt. 7. 22:22
 7/8 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk csak enyhén? szóval nem 2kg-val csak véknyan?
2013. okt. 10. 23:06
 8/8 A kérdező kommentje:
,,lényege az emberek megbotránkoztatása, elijesztése, sokkolása '' de szentem ennyi már kevés láttak már sokszor ilyet az emberek Manson Nirvana papa roach stb
2013. okt. 10. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!