Mert Lady Gaga sem a fellépőruháiban járkál az utcán.
És mert a rocksztárok megtehetik.
2013. okt. 5. 20:51
3/8 anonim válasza:
A rocksztárok nem ratyik, és a ratyik nem feltétlen rock sztárok...De egyébként a rocksztárok nem úgy mászkálnak hétköznap az utcán ez az egyik...
A másik a sminkjüknek a lényege az emberek megbotránkoztatása, elijesztése, sokkolása stb...plusz néha a reklám...a botrányos sminket a női sztárokon is észreveszik, a pasin is...
Viszont egy hétköznapi srác, ha nem botránkoztatásból, hanem esztékikai okokból kifolyóan csinálja ezt, az még sztem is b*zis, pedig van olyan PASI ismerősöm, aki "rocksztárosan" sminkeli magát hétköznapokon is, de neki szerintem feltűnési viszketegsége van...(úgy mellesleg ő is játszik bandában is, de az csak ilyen kis kezdő unknown csapat)
2013. okt. 6. 15:18
4/8 Nayal válasza:
Sok idióta. Nézzetek már utána először hol jelent meg a szemkihúzás, és kiknél. Mellesleg sztem ugyanolyan mint egy ékszer. Azt is azért veszi fel az ember mert tetszik neki, és jól áll. A lányok egy része is ezért sminkeli magát (sajnos a többség nem). Sokan gondolják azt, hogy a rockerek igénytelenek, és emiatt panaszkodnak holott eggyel sem kerültek közelebbi kapcsolatba. . Ha valaki kihúzza a szemét akkor egyértelműen fontos neki a külseje. Most akkor az a baj, hogy a srác ad magára vagy az, hogy nem? A fülbevalót is inkább lányok hordják, mégis el lett fogadva fiúkon, a rózsaszín póló sőt a páwa stílus is. Utóbbi népszerű is a lányoknál. Kérdem Én: Ha ezek nem b*zisak akkor a szemkihúzás, köröm feketére festése miért? Egy goth nem azért festi ki a körmét, hogy elvisonghassa a haverjainak milyen jól néz ki, és nem varálja agyon, nem postolja ki Fb-ra. Neki úgy tetszik azt kész, nem másnak akar tetszeni. Van különbség a két nem között. Lányok: kifestem magam mert smink nélkül ronda vagyok, vagy sminkkel sexy vagyok, vagy figyeljenek fel rám. Rocker: Kihúzom a szemem me k.vajól néz ki a többiek le vannak szarva.
2013. okt. 6. 18:52
5/8 anonim válasza:
Hát, nem tudom, meg lehet ezt magyarázni, hogy miért teszik, de nekem ez a szemkihúzás egyáltalán nem jön be. Egyáltalán nem tartom férfias dolognak amilyennek egy rocksztárnak lennie kell.
Annak ellenére is így gondolom, hogy a kedvenceimnek is volt egy ilyen korszaka. Ettől még persze nem lettek rosszabb zenészek, de ez akkor is gáz. Első voltam.
Nincs olyan, hogy férfias meg igazi férfi, ezek szubjektív dolgok. Kinek mi. Régen a hosszú haj volt férfias illetve tekintélyt parancsoló, sőt szerintem a mai napig az. Kicsit mint oroszlán sörínye bár attól függ ki, hogy hordja. Ne vitázzunk ezen ízlések és pofonok.
2013. okt. 7. 22:22
7/8 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk csak enyhén? szóval nem 2kg-val csak véknyan?
2013. okt. 10. 23:06
8/8 A kérdező kommentje:
,,lényege az emberek megbotránkoztatása, elijesztése, sokkolása '' de szentem ennyi már kevés láttak már sokszor ilyet az emberek Manson Nirvana papa roach stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!