Porcelán műkörmöt szeretnék otthon építeni magamnak, mert 10. 000-ért teljes kezdőcsomagot lehet venni. Csinál valaki amatőrként magának otthon? Ha elrontom, úgy tudom le lehet acetonnal oldani a porcelánt, vagy ugye lereszelni.
Figyelt kérdés
Ha valaki ért hozzá, és szívesen írna ezzel kapcsolatban, mihamarabb tegye, mert nagyon szeretném megrendelni, csak várnék egy kis pozitív megerősítést.. :))2009. nov. 8. 19:17
1/6 anonim válasza:
én sajna csak negatívat tudok:(
Ha nem vagy manikűrös szerintem hagyd a csudába.Az az idő amit el lehet szerencsétlenkedni vele.....Az elrontáshoz elhasznált anyagról ne is beszéljünk.Meg az idegről:D
2/6 anonim válasza:
Osztom a véleményt... Nagy károkat okozhatsz a körmödnek.
3/6 A kérdező kommentje:
Milyen károkat okozhatok? Egyébként az időt nem sajnálom, mert inkább én bajlódjak vele, és olyan lesz, amilyet én akarok, ezenkívül egyszer kifizetem a 10.000Ft-t és ha bejön, két alkalom árából megtérül, ha meg nem jön be, kicsit olcsóbban eladom az alapanyagokat..
Tudtok abban segíteni, hogy hol van leírva a porcelán körömkészítés folyamata? És a primer előkészítő folyadékot elég e rákenni, bolyhosítás után, vagy kell még más előkezelő szer is?
2009. nov. 9. 18:45
4/6 anonim válasza:
mondjuk olyan anyag ami megakadájozza a gombákat.
5/6 anonim válasza:
Szia. bár csak most vettem észre a kérdésedet de a crystal nailsnél van 2500 ft-ért kezdő csomag porcelán, nem sok, de párszor megcsinálhatod belőle a körmödet. van benne liquid is.
6/6 anonim válasza:
ja és a CND-nél pedig 6000ér van és abba 3 porcelán por van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!