Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan tunék olcsó sminkeket...

PannkaBubu kérdése:

Honnan tunék olcsó sminkeket szerezni?

Figyelt kérdés
Csomó márka nagyon jó dolgokat forgalmaz viszont baromi dragak...honnan szerezzek jó ccuccokat olcsón?és mit ajánlotok?
2013. szept. 29. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Drogériák alsókategóriás márkái... Az ilyen 100 forintos bolt szerű helyeken kapható kétes dolgokat kerüld. Mennyi amúgy az olcsó?
2013. szept. 29. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Vaterán néha fillérekért ki lehet fogni márkás cuccokat is.
2013. szept. 29. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Lengyelországból.
2013. szept. 29. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Oriflame-nak nagyon jó sminkcuccai vannak, ráadásul megfizethetők is
2013. szept. 29. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:

A vaterán hirdetett "márkás cuccok" 90%-a hamisítvány. Persze van jobb és vállalhatatlan minőségű is. Több ilyen rendelésem is volt már, egyszer kifogtam egy olyan terméket, ami totál be volt száradva, a dobozán lévő szöveg meg igencsak furcsa "angol" szavakat tartalmazott... Nyilvánvaló hamisítvány, pedig az ára alapján akár eredeti is lehetett volna...

Vannak persze egész klassz cuccok is.

[link]

Valószínűleg ez sem eredeti, de egész jó minőségű. Szép élénkek a színek, jól tapad, fenn marad a nap végéig...

Azért vigyázni kell a hamisítvány rendeléssel, mert nem lehet tudni mi van ezekben a termékekben...

Ki lehet fogni néha jó dolgokat, de inkább vásárolj drogériában szerintem...

2013. szept. 29. 14:40
 6/7 anonim válasza:
Én az E.L.F cuccait javaslom. A makeupplaza oldalán is lehet rendelni, illetve van saját webshopjuk is. Az ecseteik szerintem klasszak az árukhoz képest (főleg a szemre valóak), illetve jó néhány sminkterméket is kipróbáltam már tőlük. De szerintem, ha szállítással nézed, akkor nem feltétlenül olcsóbbak, mint pl az Essence termékek. Illetve a Rossmannban kapható NYC állványt is érdemes megnézni, mert sokszor van akció, és jó cuccaik vannak. A bronzosítójukról pl a külföldi youtube guruk is áradoznak.
2013. szept. 29. 15:47
 7/7 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Az Aldiban árult kozmetikai szerek rendre nyerik a teszteket, és nagyon olcsók.
2013. okt. 22. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!