PannkaBubu kérdése:
Honnan tunék olcsó sminkeket szerezni?
Figyelt kérdés
Csomó márka nagyon jó dolgokat forgalmaz viszont baromi dragak...honnan szerezzek jó ccuccokat olcsón?és mit ajánlotok?2013. szept. 29. 14:13
1/7 anonim válasza:
Drogériák alsókategóriás márkái... Az ilyen 100 forintos bolt szerű helyeken kapható kétes dolgokat kerüld. Mennyi amúgy az olcsó?
2/7 anonim válasza:
Vaterán néha fillérekért ki lehet fogni márkás cuccokat is.
4/7 anonim válasza:
Oriflame-nak nagyon jó sminkcuccai vannak, ráadásul megfizethetők is
5/7 anonim válasza:
A vaterán hirdetett "márkás cuccok" 90%-a hamisítvány. Persze van jobb és vállalhatatlan minőségű is. Több ilyen rendelésem is volt már, egyszer kifogtam egy olyan terméket, ami totál be volt száradva, a dobozán lévő szöveg meg igencsak furcsa "angol" szavakat tartalmazott... Nyilvánvaló hamisítvány, pedig az ára alapján akár eredeti is lehetett volna...
Vannak persze egész klassz cuccok is.
Valószínűleg ez sem eredeti, de egész jó minőségű. Szép élénkek a színek, jól tapad, fenn marad a nap végéig...
Azért vigyázni kell a hamisítvány rendeléssel, mert nem lehet tudni mi van ezekben a termékekben...
Ki lehet fogni néha jó dolgokat, de inkább vásárolj drogériában szerintem...
6/7 anonim válasza:
Én az E.L.F cuccait javaslom. A makeupplaza oldalán is lehet rendelni, illetve van saját webshopjuk is. Az ecseteik szerintem klasszak az árukhoz képest (főleg a szemre valóak), illetve jó néhány sminkterméket is kipróbáltam már tőlük. De szerintem, ha szállítással nézed, akkor nem feltétlenül olcsóbbak, mint pl az Essence termékek. Illetve a Rossmannban kapható NYC állványt is érdemes megnézni, mert sokszor van akció, és jó cuccaik vannak. A bronzosítójukról pl a külföldi youtube guruk is áradoznak.
7/7 Vörösnefelejcs válasza:
Az Aldiban árult kozmetikai szerek rendre nyerik a teszteket, és nagyon olcsók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!