Csajok! Ciki lenne szerintetek egy Nike (pipa) fülbevalót hordanom/lovetni egy lyukat?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Fáj?xd
Fiu vagyok
2013. szept. 28. 20:32
1/9 anonim válasza:
Ciki de még mennyire. Férfinak ne legyen fülbevalója.
3/9 supra01 válasza:
A fülbevaló nem ciki, de ne nike jel legyen!
4/9 anonim válasza:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Nem fáj és nem drága,de férfinak ne legyen fülbevalója, főleg ne Nike pipa!
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor milyen jó egy fiúnak? Egy sima "pötty"?
2013. szept. 28. 20:59
6/9 supra01 válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ!
Milyen a stílusod, viselkedésed, öltözködésed, füled stb, vagyis mi megy hozzád.
7/9 anonim válasza:
Ne, csak nike pipát ne:D
Szerintem pasiknak egy karika mutathat jól, vagy pl egy fekete pötty..de a köveseket is felejtsd el.
8/9 anonim válasza:
Nekem a fülbevaló tetszik, de a Nike nagyon nem. Karika vagy diszkrét pötty. Egy lyuk általában 500-1000 között mozog. Szerintem nem fáj, egy másodpercig kellemetlen, de abszolút túlélhető.
9/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, ha fülbevalója van egy fiúnak. De az összes közül, ami a legjobban taszít az a csillogó "gyémánt" fülbevaló...
De van akinek tetszik, ha neked tetszene magadon, akkor hajrá. Csak pár pillanatig fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!