Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót és púdert...

Milyen alapozót és púdert ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves lány vagyok, eddig szempillaspirált és szemhéjpúdereket használtam meg szájfényt most szeretnék alapozót is és púdert is, milyen márkát ajánlotok ami be vállt? :)

2013. szept. 27. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Így semmilyent. Ami nekem jó, neked lehet nem jó. Függ a bőröd színétől, víztartalmától, minőségétől, zsíros-e, száraz-e, milyen, problémás, vagy épp csak enyhe fedés kell-e neki, stb-stb. Ezek nélkül bármit mondhat az ember. Igazából a bőrtípusodnak, színednek megfelelőt kell választani, és még így is igen nagy az esélye annak, hogy csak a sokadik fajtával leszel teljesen elégedett.
2013. szept. 27. 16:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát problémás bőröm van de minden hónapban megyek kozmetikushoz nagy kezelésre és Ilcsi arctejjel tisztítom rendszeresen szval szép az arcom...am zsíros a bőröm...igazából csak a bőr egyenlőtlenségeket szeretném javítani, most egy bb krémem van azt is a kozmetikustól vettem, de bababőrt szeretnék amúgy :D
2013. szept. 27. 16:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Am a maxfactor cc krémjén vacilálok :) azt mondják az nagyon jó
2013. szept. 27. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is zsíros a bőröm, kissé egyenetlen, én kipróbáltam a cc krémet, de kényelmetlen volt, persze ez nem azt jelenti, hogy neked nem lenne jó, viszont én az Essence stay all day alapozóját használom és imádom, jó a fedése, púderrel elég sokáig bírja.
2013. szept. 27. 19:18
 5/7 anonim válasza:
Valóban a Maxfactor nagyon,jó,aztán a Margaret Astor,nagyon szép fedést,porcelánbőrt tud vissza adni,finom texturáju,a hölggyel is egyetértek aki az Essence terméket ajánlotta neked! Egy a lényeg,olyan alapozot használj ami hagyja a bőrödet lélegezni ! És egyet soha ne felekts el,bármilyen fáradt is vagy!..minden reggel,és este alaposan tisztisd meg a bőrőd sminklemosoval.tonikkal,és használd aa bőrtipusodnak megfelelő arckrémet ! Meglátod,később a bőröd hálás lesz érte!
2013. szept. 27. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Max factor alapozo es sajat keszitesu puder(kukoricakemenyito+kakao+fahej)
2013. szept. 28. 09:50
 7/7 anonim válasza:
Ha eddig nem használtál alapozót, és még fiatal is vagy, és ápolod is a bőröd, szerintem fölösleges lenne egyből alapozóval kezdened. A Garnier BB krémjét sokan dicsérik. Én az Essence BB-jét vettem meg, nekem is csak a bőrszínem kiegyenlítésére kellett, nekem teljesen bevált, ráadásul 30-as fényvédő van benne. Púdert tekintve nálam az NYC kőpúdere teljesen bevált, körülbelül 7-800 Ft. Egyébkétn alapozóból a Maybelline Affinitone 24 órás alapozóját használom, ha erősebb fedésre vágyom, nagyon szeretem, tartós, és nekem púder sem kell hozzá.
2013. szept. 29. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!