Milyen smink illik zoldes barna szemhez? Hogyan fessem ki magam ugy, hogy kevesbe latszodjon az asszimetrikussag?
Eleg furcsa a szem szinem, magam se tudom eldonteni,hogy milyen szinu, mindig mas szine van.Van amikor eros zold szinu, van amikor olyan homalyos furcsa szinu vagy neha barna, belul az iriszem vilagos barna kifele pedig zoldes.
Elegge asszimetrikusak es nagyok a szemeim!Az egyik szemem kissebb mint a masik es foleg akkor latszik ha az also szempillaimat is erosebben kifestem. Az a legrosszabb,hogy a szemem mellett meg az arcom is eleg asszimetrikus az egyik veknyabb a masik kicsit dagadtabb, es ehhez jon meg az asszimetrikus szemoldok amit sikerult jol elrontanom!Tehat olyan mint ha ket kulonbozo arc lenne osszeteve. A szemoldokomet probalom igazitgatni ahogy lehet nem olyan veszes csak annyi a problema,hogy az egyik rovidebb a masik hosszabb es veknyabb, de gondolom ezt ceruzaval meg lehet oldani. Es ehhez is kellene par tanacs,hogy hogyan huzzam ki ugyhogy ne legyen nagyon feltuno? Kisse termeszetes hatasu es egyforma legyen? Milyen szinu ceruzat hasznaljak? A szemoldokom sotetbarna.
Altalaba csak szempilla spiralt hasznalok egy kis ceruza es kesz, nagyon nehez ki huzni a szemem,hogy szep egyenletes legyen nem tudom el talalni,mert olyan asszimetrikusak,hogy nincs kedvem vele csinalni semmit! Kicsit olyan beeset mandula formaju a szemem.
Sokan tanacsoltak mar a lila szint vagy a keket vagy barnat de ezek egyalatalan nem allnak jol nekem, oregitenek.Fekete,feher vagy zold szin ami meg el fogadhato:
Ez a szin ami nagyon tetszik nekem, de meg nem talaltam sehol ilyen szinu ceruzat de meg szemhejpudert sem.
Ami meg jol all kb 1-2 arnyalattal vilagosabb szinu szemhejduper a szememtol, tehat olyan puderszinu natur szin ami tetszik es jol is all, orulnek ha talalnak ilyet csillogo arnyalatban is!
Nem szeretem magam nagyon ki festeni,mert olyankor az egesz szemhejpuder le hullik az arcomra ahogy fel viszem itt-ott ossze kenem es mar is el rontottam az egeszet es szinte koszos zsiros fenyes lesz tole az arcom, foleg a homlokommal van problema ami nagyon de nagyon zavar.Most,hogy pattanasos lettem -.- megint de nem tudom mitol jonnek ki rajtam folyamatosan, nem tudok hasznalni se pudert se semmit,mert elegge szaraz a borom es ha ra kenem akkor nagyon csunya. Amugy se szeretem a pudert.
Szoval, lecci adjatok par tanacsot!
Koszonom!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!