Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon jó Sminkesek! Tudnátok...

Nagyon jó Sminkesek! Tudnátok válaszolni pár kérdésemre?

Figyelt kérdés
Sok videóba láttam, hogy ilyen fehér port kennek az arcukra.. az mire jó? illetve hol lehet kapni ilyet? a másik kérdésem az lenne, hogy ilyen kerek arcom van azt optimálisan hogy tudnám vékonyítani? az a fehér por az erre szolgál?
2013. szept. 25. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Sima,egyszerű,színtelen púder
2013. szept. 25. 16:32
 2/9 A kérdező kommentje:
2013. szept. 25. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Ebben a videóban nincs semmi fehér por :/ Legalábbis 4:20-tól...
2013. szept. 25. 16:39
 4/9 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=8TPYkzke8Xs akkor ebben 5 perctől remélem látod, ennél jobban nem tudom elmondani hogy mire gondolok :D
2013. szept. 25. 16:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te a highighter-re gondolsz. Drogériákban beszerezhető.
2013. szept. 25. 16:48
 6/9 A kérdező kommentje:
aaaaaz :D:D:D nagyon köszönöm!!!!!
2013. szept. 25. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Örülök hogy segíthettem :P
2013. szept. 25. 17:00
 8/9 Csillag25 ***** válasza:

A fehér por a szem alatt, nem highlighter.

Púdergát a megnevezése, és arra szolgál, hogy a kész alapozást a szemhéj sminkelése közben lehulló felesleges púder ne kenje össze. Nyilván ismered a dolgot, hogy a szemed alá hullik egy csomó festék, és alig lehet eltüntetni. A transzparens porpúdert vékonyan alátéve ezzel kizárhatod ezt a bakit, és a sminkelést végén egy egyszerű mozdulattal csak lesöpröd a felesleges az arcodról.

Porpúdert kapsz drogériában, Pl: Douglas-Artdeco márkában is.

2013. szept. 26. 14:40
 9/9 Sandra way válasza:

Szia! Az arcodat highlighterrel es "arnyekolassal" tudod a legtokeletesebb "formaba" hozni. Hasznald a highlightert(én saját arcomon artdeco feher kopudert alkalmazok highlighterkent) a szemoldokod alatt a szemoldok csonton,az arc csontodon a szemed alatt vekony savban,az orrodon egy vekonyabb vonalban,a szad es az orrod kozott kis feluleten,a szad alatt az "alladon",valami t a ket szemoldokod talalkozasanal kozepen az orrod felett felfele ivelt iranyba a homlokodon "haromszog" alakban.az arnyekolast az arc csonton hasznalt highlighter alatt sotetebb porral,bronzositoval(csillam mentes) valamint az alkapcsod alatt. :) ird be googlebe, "how to use highlighter es a kepek opcional segito kepek talalsz.

Sandra,Sminkes

2013. szept. 26. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!