Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik illat lenne a legmegfel...

Melyik illat lenne a legmegfelelőbb nekem?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok, elsősporban a friss, gyümölcsös, enyhén édes parfümöket szeretem, bocsánat aki szereti de az ilyen playboy parfümöktől feláll a szőröm ( bocsi aki szereti tényleg.. ) Sok illatot próbáltam de nekem sok túl erős, vagy túl édes, terhelő. Holnap megyek a douglasba és arra lennék kíváncsi hogy melyik illatot ajánljátok nekem hogy megszagoljam, és elsősorban nem is olyan drága! Köszi
2009. nov. 6. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:

két örök kedvenc illatom van: Donna Karen- be delicious és Elizabeth Arden- Green tea

szagold meg őket

2009. nov. 6. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nomi camplbell-at night
2009. nov. 6. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Moschino Funny
2009. nov. 6. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Mary Kate and Ashley Olsen:South Beach Chic

Ballagásra kaptam a nővéremtől és ez a kedvenc parfümöm.Édeskés,de nem túl édes.Még anyumnak is tetszik egy kicsit,pedig ő nem szereti az édes illatokat:)

2000Ft körül lehet.

14/L

2009. nov. 6. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!