Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha fém érzékeny a bőröm akkor...

Ha fém érzékeny a bőröm akkor ilyenem lehet?

Figyelt kérdés
Hello piercinget szeretnék de fém érzékeny vagyok és ezért az orvosi fém se jó :/ műanyagot pedig nem szeretnék viszont hallottam erről hogy implantátum tisztaságú orvosi acél ha ez lenne akkor ugye nem lehet tőle bajom?!
2013. szept. 23. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a baj a műanyaggal? Egyébként ott van még a titán is.
2013. szept. 23. 20:31
 2/4 Lina93 válasza:

Szia! Én is fémérzékeny vagyok, nem bírom se a bizsut, se az ezüstöt, se a fehér aranyat.

13 éves koromban derült ki, hogy mi a bajom, Nikkel és Kobalt érzékeny vagyok (hajfesték váltotta ki, így soha többet nem festethetem) ráadásul ekcémás is vagyok azóta.

14.szülinapomra tervezgettem a pc-t nagyon az alsó ajkamba.

El is mentem megcsináltatni, de elmondtam a srácnak, hogy mi a bajom és így lehet-e, ő azt mondta, hogy elvileg semmi bajom nem lehet, mert orvosi fém. Meg is csináltattam, 6 éve megvan, 3 éve patkót hordok, előtte meg mikor mit és semmi bajom nincs tőle, attól függetlenül, hogy a bőrgyógyász azt mondta, hogy szabaduljak meg tőle nagyon gyorsan.

A pc-s srác csak annyit tett hozzá, hogy a színezett pc-vel vigyázzak. Volt egy fekete tüském, mondta, hogy hordhatom, de amint elkezd róla kopni a fekete rész, vegyem ki. Meg is fogadtam a tanácsát. Semmi bajom.

Figyelj oda azért, lehet nálad más reakciót vált ki, akkor viszont átmenetileg tegyél be műanyagot, amíg nem találsz neked megfelelőt.

Megértem, hogy műanyagot nem szeretnél, én a fémet is addig rágtam, míg egyszer széttört, a műanyag meg sokkal gyengébb, de egy darabig megteszi, pláne ha mondjuk nem ajkadba/nyelvedbe szeretnéd, hanem más helyre.

20/L

2013. szept. 25. 01:35
 3/4 A kérdező kommentje:
ahham értem köszönöm csak mert én is félek nehogy valami bajom legyen de azt mondták hogy ők orvosi acél pc-vel dolgoznak és hogy nincs köze a fémhez hát remélem így van :D de azért közsönööm :)
2013. szept. 25. 16:32
 4/4 Lina93 válasza:
Nagyon szívesen! Remélem nálad is minden rendben lesz! :)
2013. szept. 25. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!