Miért nem engedi a piros körömlakkot?
Nagyon hasonlo helyzetben vagyunk, en 15 eves vagyok, de lassan mar inkabb 16. Nekem az apam nem engedi, de nem csak a pirosat, hnem semmi sminket, atlatszo koromlakkba meg belemegy, de pl. nem spiralozhatok. Szerintem tul szigoruak, en nem oltozok kivagott tuhakban, vagy rovid szoknyaban, kituno tanulo vagyok es a barati koromet is megvalogatom, nem is ertem miert nem engedi. Anyukam megengedne, csak a suliban kerte h ne olyan erisen(meg csak 1 honapja vagyok az uj sulimban es nem kene rogton kiakasztani a tanarokat, ha esetleg nem engednek). En azt csinaltam, hgy a zsebpenzembol vettem lakkokat es sminket(csak nagyon naturt, spiral, korrektor, nagyon ritkan szemcerka), es hasznaltam is oket, amikor meg meglatta akkor rogton kovetelte h mossam le, egyik alkalommal azt mondtam h "nem, nem fogom lemosni" persze kiakadt, es most is vannak ra megjegyzesei de kezd leszallni a temarol.
Hat elegge zavarosan irtam, de azert remelem segitettem.
Es a piros lakk nem durva vagy ilyesmi, en elit gimibe jarok es ot is mindenkinek ilyen a korme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!