Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem engedi a piros...

Miért nem engedi a piros körömlakkot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) vettem egy nagyon szép piros körömlakkot ami már inkább egy kicsit bordóbb színű, de anya nem engedi hogy használjam :( (elég szigorú) Pedig szerintem szép igényes , van pár ruha összeállításom amit szépen feldobna :) de nem lehet ... pedig nem is az a r*bis kinézetet mutatná, neketek erről mi a véleményetek ? ti milyen színeket használtok? :) 16/L
2013. szept. 22. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon hasonlo helyzetben vagyunk, en 15 eves vagyok, de lassan mar inkabb 16. Nekem az apam nem engedi, de nem csak a pirosat, hnem semmi sminket, atlatszo koromlakkba meg belemegy, de pl. nem spiralozhatok. Szerintem tul szigoruak, en nem oltozok kivagott tuhakban, vagy rovid szoknyaban, kituno tanulo vagyok es a barati koromet is megvalogatom, nem is ertem miert nem engedi. Anyukam megengedne, csak a suliban kerte h ne olyan erisen(meg csak 1 honapja vagyok az uj sulimban es nem kene rogton kiakasztani a tanarokat, ha esetleg nem engednek). En azt csinaltam, hgy a zsebpenzembol vettem lakkokat es sminket(csak nagyon naturt, spiral, korrektor, nagyon ritkan szemcerka), es hasznaltam is oket, amikor meg meglatta akkor rogton kovetelte h mossam le, egyik alkalommal azt mondtam h "nem, nem fogom lemosni" persze kiakadt, es most is vannak ra megjegyzesei de kezd leszallni a temarol.

Hat elegge zavarosan irtam, de azert remelem segitettem.

Es a piros lakk nem durva vagy ilyesmi, en elit gimibe jarok es ot is mindenkinek ilyen a korme

2013. szept. 22. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Van olyan szempillaspirál azt hiszem az Essencetől, hogy ilyen átlátszó színű, szóval tökre nem színezi át a pilláidat, de nagyon szép lesz tőle. Szerintem azért nem engedi, mert félt, hogy a tanárok meg fognak különböztetni, és emiatt hátrányban lennél. Kérdezd meg, hogy ha nem suliban használnád, hanem pl hétvégén vagy őszi szünetben vagy valamilyen nagy szünetben, akkor bele menne-e. :)
2013. szept. 22. 13:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz mind a kettőtöknek ! :)
2013. szept. 22. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Sok szülőnél ez k×rv×s hatás kelt,mert régen a hivatásosoknak volt ilyen.Hétvégére sem engedi?
2013. szept. 22. 13:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Hétvégére sem :/
2013. szept. 22. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én vasárnap festettem i a körmeimet pirosra.De rendesen csináltam meg ,nem ilyen rondára. Amikor anyu meglátta akkor kb. az volt a mondandója lényege ,hogy szerinte állati klassz de fél hogy a suliban emiatt szólni fognak. Nem szóltak , észre se vették. Anyukámat ,meg ezentúl nem érdekli. ár én még csak 13 éves vagyok. :))
2013. szept. 24. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! én 14 éves vagyok. Mindig festem a körmeimet. Most pl. fekete csillogosra fogom. Véképp nem szol nekem semmit. Nekem nem szigorúak a szüleim szerencsére.
2013. szept. 26. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!