Fáj, és nagyon bevan dagadva az ajakpiercingem! Normális ez?
Ma este már sudocrem-el kentem be, az olyan mint a Bepanten. Sajna más nem volt itthon.... :-(
És kb meddig lesz ilyen?
Köszi a gyors választ! :-)
Persze el kell felejteni azt ami gyógyít.. Nekem pl nem hatott a tengeri sós megoldás.
Pár napig fog tartani, kitartás ;)
A 10mm hosszú szár kezdő ajakpiercingnek elég durva hiba szerintem, mindenképp cseréltesd ki a piercerrel hosszabbra, mert ha rádagad a szád, azt már csak a sebész szedi ki... 14-16mm-es kéne az első pár héten mindenképp, akármilyen zavaró is.
S ahogy írták Octenisept-tel kezeld!
Már nem cseréltetem ki, mert már csak a széle tapad rá, már el kezdett lohadni a szám és mozgatom. szóval nem gáz.
A pierceres azt mondta nem fog bedagadni a szám és nem kicsi a 10es bőven elég.... hát bevallom nem nagyon értett a dologhoz, pedig nem először csinált ilyet.... de elég bénácska volt... szerencsére nincs nagy gáz.
Köszönöm a segítséget!
"Persze el kell felejteni azt ami gyógyít.."
Na én erre értettem, hogy levegőbe beszél az illető. Egyébként igazatok van, ez egy amatőr fórum, nem is tudom mit erőlködöm szakszerű segítséget nyújtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!