Tudtok ajánlani valami jó körömerősítő lakkot?
Figyelt kérdés
Próbáltam már a miss sport ,de nem válik be.Az a baj a Körömömmel,ha elér egy minimális hosszúságút a vége betörik,úgy hogy hozzá sem nyúlok.Meg a körömön is nagyon puha.2013. szept. 18. 19:22
1/2 anonim válasza:
A Rimmelt sokan dicsérik, bár magasabb ára van. Nekem semmilyen miss sporty nem vált be, nézelődj egy picit drágáb kategóriában :) Az Astor körömerősitőjét is sokan szeretik, nézelődj a neten, hogy kinek mi vált be.
2/2 anonim válasza:
Essence! Egyszer azzal festettem a körmöm vagy 3 hétig és utána akárhogy próbáltam nem tudtam lerágni és nem is tört le:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!