Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg sok ez a smink iskoláb...

Tényleg sok ez a smink iskolába? Többi lent!

Figyelt kérdés
Némelyik osztálytársam azt mondta hogy sok sminket rakok fel magamra. Pedig "csak" korrektort, púdert, szemceruzát illetve szempillaspirált használok. Meg persze ajakbalzsamot. 8. osztályos vagyok:) Szerintetek is sok ez?
2013. szept. 15. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
14 évesen tényleg sok a smink.. semmi sminknek nem lenne helye a suliban...
2013. szept. 15. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
8. osztályba szerintem fölösleges sminkelni, de még ha nagyon szeretnél is, a korrektor és a szempillaspirál legyen elég. Az ajakbalzsam szerintem nem számít sminknek, hiszen ez olyasmi, mint az arckrém, azért kell, hogy ne száradjon ki a szád.
2013. szept. 15. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyolcadikban szerintem durva.

Gimiben én is így sminkeltem, és megmondom őszintén, hogy azért, mert rettentő önbizalomhiányos voltam. Persze baromi szép bőrt lehet így varázsolni (pár óráig!), de egyszer sírtam a suliban, lejött a fele, és hát... gondolhatod hogy nézett ki. És ugye engem addig senki nem látott alapozó meg korrektor nélkül, szóval még ezért is rosszul éreztem magam, mintha meztelen lennék.

Pár évvel később leszoktam az alapozóról, néha még hiányzik, de mostmár inkább csak szemceruzát / szemhéjpúdert, spirált meg valami nude vagy beige rúzst használok.

Szóval én azért is tanácsolom, hogy "butíts" a sminkeden, mert nem lehetsz mindig tökéletes, és túl nagy lesz a kontraszt a sminkelt és sminkeletlen arcod között! Meglátod, egy ideig fura lesz de utána sokkal kényelmesebb, könnyedebb leszel. Plusz még elkészülni is gyorsabban tudsz.

Ja, még valami eszembejutott: ha hosszú napom volt (8-9 óra), akkor simán elkezdett lejönni az orromról az alapozó, és annál nincs csúnyább látvány, úgyhogy ha nem akarsz úgy kinézni mint Jacko, akkor igazíthatod 3-4 óránként. Ami egy idő után baromi unalmas, és valljuk meg őszintén, gáz is. Egyrészt nem ezzel kéne törődni, másrészt szünetekben, amikor pl. egy jó sztorizás közepén vagy, és hirtelen eszedbe jut, hogy vajon lejött-e valami, na az megöli a hangulatod.

Szóval tényleg ne sminkelj ennyit, tiszta paranoid leszek tőle!:D Meg hát, jön az influenza szezon, a zsepiid meg narancssárgák lesznek.:D

2013. szept. 15. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
*leszel
2013. szept. 15. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem, mert a korrektor gondolom a bőrhibákra van, a púder fényesedésre, ha jól eltaláltad a színeket, akkor ez alig látszik. Ha a ceruzát nem vastagon nyomod a szemedre, akkor a vékony vonal igazán nem sok, csak hangsúlyoz. Persze ha mindenből egy kiló megy fel rád, akkor sok, ha keveset használsz, akkor nem.
2013. szept. 16. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem sok, de vigyázz, az összetevőket nézd meg a sminkjeiden, és a szemedet se gondolom, hogy vastagon húznád ki
2013. szept. 16. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is 8.-os vagyok,de tök feleslegesnek tartom a sminket. Nem a sminktől lesz egy lány szép. Csak ritkán pattanásos a bőröm. Kb. havonta egyszer,amikor megvan. Akkor rakok csak fel egy kis korrektort,de mást nem. Nem akarom korán elcseszni a bőrömet.
2013. szept. 16. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem sok én is ezeket használtam ennyi idősen kivéve a púdert mert nem volt rá szükségem nyugodtan fesd magad szerintem nem gáz mert nem sok ez csak a púder ne látszódjon
2013. szept. 16. 21:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Hmmm és áruld már el, hogy 10 év múlva, amikor majd melóba jársz, mennyi sminket kensz majd magadra, ha már most ennyit használsz?

A korrektor és az ajakbalzsam oké, de előbbi is csak akkor, ha gyógykorrektor, ami segít a pattanások eltüntetésében és nem csak eltömíti a pórusokat.

A többi szerintem felesleges, bőven ráérsz még.

2013. szept. 17. 05:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Sok. Egyetemre járok, de csak korrektort, CC krémet, szempillaspirált és színtelen ajakápolót használok.

Általánosban még csak sminkelnünk sem szabadott.

19/L

2013. szept. 19. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!