Mennyire fáj a Rook piercing?
Figyelt kérdés
Mennyi a gyógyulási ideje és mennyire fáj?? Mivel ápoljam? Szeretnék egyet karácsonyra. Conch piercingem van, remélem annyira nem fáj :D Azért kérdezem hogy mivel ápoljam mert a conchnál is volt hogy begyulladt és nagyon fájt. De aztán betadin oldattal kentem. Az jó rá??
14/L
2013. szept. 15. 16:25
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a rook "neccesebb" a conchnál, de ezt ugye így nem lehet általánosítani, lehet, hogy nálad nem így lesz:D
Egyébként Octenisepttel jó kezelni.
2/2 anonim válasza:
nekem van rookom. hát mit mondjak...egy évet nem feküdtem azon a felemen. a szúrás is fájt és vérzett szépen, arról meg ne is beszéljek, hogy napokig nem tudtam mozdítani a fejem, sőt a karom felső része is fájt tőle. nekem szerencsére egyik sem gyulladt be(van jópár a fülemben), viszont ha neked begyulladt akkor nem ajánlanám, el sem tudom képzelni mennyire fájhat. nem akarlak lebeszélni, de én ha tudom, hogy ennyi gond van vele, nem megyek bele. Még most is, így évek után(lassan 4 éve van meg), sokszor arra kelek éjjel, hogy fáj, nyomja a fülem. Az is borzasztó amikor a hajam akad bele... már nem kell sok, hogy besokalljak és kiveszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!