Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avon Ultra Sexy illatról...

Avon Ultra Sexy illatról vélemény?

Figyelt kérdés
Azt hallottam erősen hajaz Nina Ricci almájára, ez igaz? :)
2013. szept. 13. 20:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ezt a Nina parfümöt nem ismerem,csak hallomásból,viszont amit írsz,olvastam a krémmánián többen hasonlítják hozzá (de azt hiszem volt aki ezt le is hurrogta,merthogy az almásabb vagy mi) szóval erről az összehasonlítás részről érdemben nem tudok nyilatkozni,de ott elolvashatod miket írnak.A fő kérdésedre pedig az a válaszom,hogy odáig-meg vissza vagyok érte! Rajtam 2-szer volt eddig az illat Kolleganőm által,de alig várom már,hogy meglegyen,potom 2500-ért most be is tudom szerezni!:) (Szólj ha érdekel.) Nálam pedig ritka az,ha valami ennyire bejön így parfüm szempontjából (persze ízlések és pofonok),de a krémmánián többet olvashatsz (ott is sokan pozitívan nyilatkoznak)!:)
2013. dec. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!