Ragyákra is jó a korrektor? 15/F
Szerintem inkább menj el egy bőrgyógyászhoz. Ha minden jól megy pár hónap alatt rendbe fog jönni az arcod.
Szerintem a korrektor (legalábbis) a legtöbb csak kiemelné azt amit elakarsz takarni,legalábbis szerintem feltünőbbé teszi. Ügyesned kell lenned,hogy se a bőrhiba se a korrektor nyoma ne látszódjon..szóval inkább orvos:)
Értem.
Linkelnétek olyan alapozót, ami segítene? Nagyon tájékozatlan vagyok e téren.
Mindenképpen matt legyen, az enyém pl. picit csillámos, ha nem teszek rá púdert, akkor csillog. De én BB krémet használok.
A lényeg, hogy a bőrödhöz a legjobbat válaszd ki, vannak kitéve teszterek a drogériákban, ott meg tudod nézni, melyik a legmegfelelőbb. Esetleg eladót is megkérdezhetsz, szerintem nem gáz. Avon tanácsadótól is kérhetsz tanácsot, Avon boltba is mehetsz, én ott szoktam rendelni alapozót, minden mást drogériában veszek.
De lehet egy korrektorral többre mész, mert az szerintem teljesen matt, a problémás helyekre én is azt használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!