Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudnám megtanulni, a...

Hogyan tudnám megtanulni, a szemfestés fortélyait? Hol tudnék utána nézni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennek egy titka van....Gyakorlás,gyakorlás ,gyakorlás.Hiába nézel utána igazán akkor tanulod meg ha saját magad fogsz ecsetet a kezedbe.De cosmopolitan,joy meg ilyen újságokba mindig van.Nézd a viva trendet egy csomó smink van benne.
2009. nov. 2. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaja ahogy az elöttem lévö is irta,gyakorolni kell másképp nem tanulod meg sosem.sminkeket meg találsz bármelyik divatlapban vagy itt a neten is ha beirod a google-ba hogy sminkek.De amugy egy idö mulva majd észreveszed hogy te magad is találsz majd ki jobbnál jobb sminkeket:)
2009. nov. 2. 23:23
 3/4 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/juicystar07

Az ő videói között keresgélj, biztos találsz olyat a sminkjei között ami illik hozzád...

szerintem nagyon jól megmutatja az egésznek a technikáját :)

2009. nov. 3. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
én onnan "tanultam" hogy néztem egyéb tv csatornákon ilyen sminkeléses műsorokat! és elkezdtem magamon kísérletezgetni(13voltam) és már nincs olyan smink amit ne tudnék jól meg csinálni akár magamon,akár másokon is!! gyakorolj bátran magadon és a barátnőiden is ha lehet! ha elsőre nem sikerül,akkor sincs baj,majd bele jössz:D
2009. nov. 5. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!