Valaki használ itt manhattan szemhéjtust?
Figyelt kérdés
sziasztok. venni szeretnék egy manhattan szemhéjtust.
pontosabban ilyet : [link]
nemtudjátok, jelenleg mennyibe kerül pontosan? esetleg milyen ecsetet ajánlotok?:)
2013. szept. 8. 14:35
1/3 anonim válasza:
Én pár hónapja 1800 forintért láttam. Nem tudom,hogy azóta változott-e,de nem hiszem.
2/3 anonim válasza:
1999Ft a szemhéjtus és 999Ft hozzá az ecset (ha jól emlékszem). Nekem csak az ecset van meg, nagyon jó, könnyen lehet vele dolgozni. A szemhéjtussal még csak szemezgetek mivel most van másik de Manhattan termékben eddig nem csalódtam szóval csak ajánlani tudom :)
3/3 anonim válasza:
Én kb. egy hónapja vettem ilyet, 1800 forint volt a DM-ben.
Nagyon imádom, teljesen fentmarad amíg direkt le nem mosom. A sírástól se jött le, csak picit elkenődött. Nagyon könnyű használni, eddig a zselés jött be a legjobban a szemhéjtusok közül.
Ecsetnek én egy kiszáradt szemkihúzó tollat használok (nem tudom, nem tesz-e rosszat vagy valami, szóval nem tanácsnak mondom), de a Manhattan ecsetéről is csak jót hallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!