Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempillaaspirálozzam magam...

Szempillaaspirálozzam magam vagy ne?

Figyelt kérdés
7-edikes vagyok. Szeretném festeni magam. Ne gondoljatok nagy dologra, csak szempillaspirál. De elég fura osztálytársaim vannak akik teljesen rádszállnak emiatt. Konkrétan csúfolnak vagy kibeszélnek. Szerintetek rájuk hallgassak vagy szempillaspirállozzm magam?

2013. szept. 8. 07:25
 1/3 anonim ***** válasza:
úgy csináld, ahogy jól érzed magad.
2013. szept. 8. 07:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ne. Felesleges. Ha nincs tapasztalatod benne, akkor elronthatod, csomós lesz, összeáll, elkenődhet a suliban. A festés meg engedik egyáltalán a sulidban?

Ha az én lányom szeretné, mert mondjuk kicsi lenne a pillája, vagy bármi más, akkor esetleg abba belemennék, hogy kozmetikus befesse neki arckezeléskor, és akkor az kitart 4-5hétig, de hogy mindennap fesse mgaát, azt tuti nem engedném.

2013. szept. 8. 07:52
 3/3 anonim válasza:
ha te szeretnéd nyugodtan semmi rossz nincsen benne én már 7.-be rég festettem a szempillámat. Ne is foglalkozz velük!:)
2013. szept. 8. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!