Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Világosszőke hajhoz, fehér...

Világosszőke hajhoz, fehér bőrhöz milyen színű rúzsok illenek?

Figyelt kérdés

Pontos választ adjatok kérlek!:) mert pl a piros színen belül is vannak több színek: rikitó, világos, sötét...stb:)

A válaszokat előre is köszönöm:)

2013. szept. 3. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha kifejezetten hideg, alabástromfehér bőrtónusod van, akkor a pirosak (kb. az összes fajta, de a sötétek és az élénkebbek főleg) és bármilyen hideg színű rúzs (a pinktől kezdve a világosrózsaszínig minden), rózsaszínes korall.
2013. szept. 3. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne pirosat használj! A natúr színű pl. tökélet, de a rózsaszín is jól àll. :) Szinte bármilyen árnyalat, az egészen finom és a vad pink is. De rákereshetsz szőke, világos bőrű celebcsajokra (pl. Emma Stone), és te is látni fogod, egyértelműen a rózsaszín a nyerő.
2013. szept. 3. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
a narancsos arnyalatok is nagyon jol mutathatnak ebben a kombinacioban.
2013. szept. 3. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nude és halvány rózsaszín árnyalatú rúzsokat használok, de inkábbcsak nude szájbalzsamot, pl az Avonnak vannak azok a fehér reflex balzsamjai, szeirntem azok nagyon szépek.
2013. szept. 4. 10:40
 5/6 pirosalma4444 ***** válasza:
Szerintem neked az átlátszo és a rózsaszín árnyalatok állnak jól..:)
2013. szept. 4. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia en egy erosebb szint javaslok:) mondjuk ilyet: [link]

amugy a kepen levo lany ha ezt olvassa uzenem hogy koszonom szepen es NAGYON GYONYORU VAGY mint kivul mint belul:))))

2013. szept. 4. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!