Mennyibe kerülhet egy Louis Vuitton táska Olaszországban? Olcsóbb mint Magyarországon, vagy kb ugyanannyi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptember elején megyek Olaszba(Velence) és az érdekelne, hogy ott is ugyanolyan drága lehet egy eredeti Louis Vuitton táska vagy pénztárca mint nálunk? Vagy valamivel olcsóbb?
Köszi a választ! :)
2013. aug. 30. 14:01
1/9 anonim válasza:
szerintem ezek fix árak, amik mindenhol ugyanannyiak de nem tudom biztosra:)
3/9 anonim válasza:
Sokkal olcsóbb, mivel Magyarországon ráraknak egy 27%-os áfát az alapárra. Ha igazán jó áron akarod, akkor megéri átugranod Ticinoba (Svájc) ott csak 8% ami Magyarországon 27
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
Igen, én is arra gondoltam hogy olcsóbb külföldön :D :)
2013. aug. 31. 01:23
5/9 6 Days 7 Nights válasza:
Az "alapár" ugyanannyi, csak a kisebb áfa miatt olcsóbb :D de nem sokkal.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi :)
2013. szept. 1. 13:46
7/9 anonim válasza:
A vásárlásnál megkérdezik melyik országból jöttél. Hogy free tax-e, vagy sem. Én Balenciaga-t vettem Rómában, ugyanannyit fizettem érte, mint a webshopos ár. LV-ben is ugyanígy van, ott egy kulcstartót vettem. Amire viszont figyelj (én ki is akadtam tőle), hogy 1000 euró felett nem fizethetsz készpénzzel! A táskámért 1000 eurót kp-ben fizettem, a fennmaradó összeget kártyával. Nem értem miért, de ez a szabály...
8/9 A kérdező kommentje:
Uhh ez nem valami jó, mivel nekem nincs bankkártyám :S
Köszi a választ!!! :))))
2013. szept. 3. 17:11
9/9 anonim válasza:
Érdemes kártyával menni, dombornyomottal! Én nem értem ezt a szabályt, de ez van... Azt nem tudom, hogy csak a Balenciaga-ban van-e így, de szerintem tuti nem, mert mindenhol kérdezik, hogy melyik országból érkeztél. Máshol nem vásároltam 1000 euro felett, ezért nem tudom sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!