Intense pour pink?
Figyelt kérdés
egy új fajta parfüm, a barátnőmmel múltkor volt alkalmunk megilatozni kipróbálni de nem vettünk belőle mert azt hittük hogy valami gagyi vacak, amit ránk akarnak sózni. d jó illata volt a nőinek nagyon, és a csaj 2 fajtát is mutatott az egyikre aztmodnta hogy az ,,romantikus" a másikra meg hogy ,,hisztis" illatú, az első kis kellemes enyén édes a másik meg inkább fűszeres vagy nemtudom, megtudnátok mondani hogy a pink az melyik lehet? :/ vagy átverés az egész?2013. aug. 29. 13:16
1/2 anonim 

válasza:

Hát a webfordító azt mondja: élénk záporrózsaszín.
Szerintem a romantikus, de ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: [link]
2/2 anonim 

válasza:

Ezt 100 féle parfümmel eljátsszák. És tényleg ilyen "vacak", tehát nem Douglas-szintű illat. Olyasmi, ami dm-ben max. alsó kategória, de inkább Asia Center. Engem már 2x megállítottak, kétféle "forgalmazótól", ugyanúgy ment az egész, hogy hú, mekkora márka meg hogy a Diort forgalmazza meg stb... annyiért nem éri meg, amennyiért el akarták adni. Nekünk utoljára 6ezerért akarták volna odaadni, aztán mondták, hogy na jó, adják a férfit is, amikor direkt megmondtuk, hogy a barátom nem használ parfümöt, és én meg kb. hányok attól az illattól... 2ezerért max. elvittem volna a nőit. Már nem is emlékszem a nevére :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!