Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel mindig szőke voltam, és...

Mivel mindig szőke voltam, és nem rég festettem a hajam barnára, milyen színű sminkek, rúzsok, szemfestékek állnak jól?

Figyelt kérdés

2013. aug. 26. 16:02
 1/2 anonim válasza:
a szemed színétől, formájától, a bőröd színétől, az arc formádtól, és az öltözködési stílusodtól is függ többek között. így nehéz lenne megmondani. Kísérletezgess. A natúr hatású sminkek mindenkinek jól állnak :))
2013. aug. 26. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:

szemedszinétől függ a legjobban hogy mi emeli ki:)

A szemed szinének az ellentéte kelti a legjobb hatást, mert ez a szín lesz a kontraszt és kiemeli a szemed színét, az a legjobb szerintem, ha ugyan olyan színút használ nem tünik ki annyira

ZÖLD szemeket ezek a szinek emelik ki:

-piros,mert az a komplementer színe.

Ezért a bordó, lila, réz tónusok, rozsda színek, barack és meleg barna színek emelik ki jobban:)

BARNA:

Barna szemüek szerencsések, de a legszebbek a zöld,türkiz, fém és lila tónusok tónusok

KÉK:

kéknek a narancssárga a komplementer színe, ezér a narancs tónusok, barna aranyárnyalatokkal mint a réz, bronzs és arany

Szürke:

szinte azok a színek amik a kék szemüekhez való, csak hidegebb tónusok és még nagyon jól megy hozzá a lila, rózsaszín

Bőr szín től is függ ha, fehérbőrű vagy akkor kicsit gyengébb és kevesbbet használj, de mégse félj a megszokottól eltérni:)

2013. szept. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!