Mivel mindig szőke voltam, és nem rég festettem a hajam barnára, milyen színű sminkek, rúzsok, szemfestékek állnak jól?
szemedszinétől függ a legjobban hogy mi emeli ki:)
A szemed szinének az ellentéte kelti a legjobb hatást, mert ez a szín lesz a kontraszt és kiemeli a szemed színét, az a legjobb szerintem, ha ugyan olyan színút használ nem tünik ki annyira
ZÖLD szemeket ezek a szinek emelik ki:
-piros,mert az a komplementer színe.
Ezért a bordó, lila, réz tónusok, rozsda színek, barack és meleg barna színek emelik ki jobban:)
BARNA:
Barna szemüek szerencsések, de a legszebbek a zöld,türkiz, fém és lila tónusok tónusok
KÉK:
kéknek a narancssárga a komplementer színe, ezér a narancs tónusok, barna aranyárnyalatokkal mint a réz, bronzs és arany
Szürke:
szinte azok a színek amik a kék szemüekhez való, csak hidegebb tónusok és még nagyon jól megy hozzá a lila, rózsaszín
Bőr szín től is függ ha, fehérbőrű vagy akkor kicsit gyengébb és kevesbbet használj, de mégse félj a megszokottól eltérni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!