Miskolc belvárosában jó kozmetikust tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
A szemöldököm szeretném szedetni meg festetni. Először mennék, de nem tudom kihez. Attól félek, hogy elrontják és nagyon durva, sötét, vastag, csodálkozó stb. szemöldököt csinálnak. Sok ilyet látok az utcán és kicsit elrettent. Tudtok ajánlani valakit aki nagyon ügyes? Még az árra is kíváncsi lennék:) Előre is köszi!2013. aug. 21. 09:53
1/2 anonim válasza:
A főutcán elég sok van.Meg amugy ha elmondod nyomatékosan hogy ne csináljanak vastagat akkor nemhiszem hogy olyan köcsög lennének. ha meg igen rohanj ki az üzletből fizetés nélkül. :D haha
2/2 A kérdező kommentje:
:D Oké köszi! igen én is úgy gondoltam hogy előre szólok hogy nem szeretnék vastagat de ha valaki tud konkrét tuti kozmetikust, szívesen fogadom.
2013. aug. 21. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!