Hogyan rajzoljak magamnak szemöldököt?
Figyelt kérdés
már elegem van abból hogy nincs szemöldököm, nagyon ritka és nehezen tudom eltalálni hogyan is rajzoljam meg magamnak.fél év múlva tudom csak megcsináltatni addig is tanácsot kérnék,hogy hogyan csinálhatnám? és hogy nekem milyen szemöldök tetoválást javasolnátok?aki tudna nekem tanácsot adni, küldjön email címet és küldök képet.2013. aug. 19. 11:14
1/4 anonim válasza:
beszerzel egy szemöldökceruzát,de illjen neked,tehát ha pl szőke a hajad ne feketét vegyél,aztán megjelölöd a szemöldök kezdő,legmagasabb és végpontját így: [link] és eldöntöt milyen vastagságút akarsz és berajzolod,előtte a saját szemöldököd fésüld át hogy lásd hol meddig ér,ha túl hosszúak a szálak kisollóval vágj le belőle..szerintem ez a méregetős módszer nagyon jó mert így az arcformádhoz illő szemöldököt kapsz...tetoválásról meg annyit hogy szerintem nagyon ronda,és egyáltalán nem tűnik természetesnek
2/4 A kérdező kommentje:
vannak ma már satírozot illetve szálazott tetoválások. ajánlom neked is nézd meg mert eszméletlen természetes a satírozott, a szálazott az már nekem nagyon határ de ne a full tetovált szemöldökre gondolj. olyan nekem sem kellene. egyébként, mindig méregetem hogy hogy lenne a jó. túl hosszú? attól nem félek, örülök ha van egy két helyen elég hosszú :-) köszi a tippet azért
2013. aug. 19. 11:30
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
ja azért leírom hogy ott a méregetésnél a lényeg h veszel egy hosszabb ceruzát vagy bármit ami elég hosszú hogy kimérd,aztán odateszed ar orrcimpád mellé függőlegesen és azon a vonalon kell kezdődjön a szemöldök,aztán a legmagasabb pontnál szintén az orrcimpától indítot és ferdén teszed úgy.hogy a szembogár mellett menjen el és ezen a vonalon felméred,a végpontnál pedig az orrcimpát és a szemed sarkát méred össze és ezen a meghosszabított vonalon végződjön a szemöldök..a neten sok videót találhatsz ilyen témában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!