Hogyan növeszthetem meg gyorsabban a körmömet?
Figyelt kérdés
Sajnos lány létemre rágom a körmömet, így nagyon rövid. Lehetséges lenne, hogy hamarabb megnőjön?2013. aug. 18. 21:22
1/6 anonim válasza:
Ha nem rágod, gyorsabban nő. :) Nekem az segített leszokni a körömrágásról, hogy állandóan lakkoztam. Ha pedig lakkozva rágod, nagyon csúnya látványt nyújt (időm se volt naponta újrakenni) így gyorsan abbahagytam. :) Egyébként ha jól tudom vannak direkt olyan körömlakkok amik segítenek, hogy gyorsabban nőjön. De sajnos amíg lerágod, addig ne várj nagyon csodát, semmi nem tudja egy nap alatt megnöveszteni.
2/6 anonim válasza:
Azt hiszem a miss sporty gyártott egy direkt körömrágás elleni lakkot, nekem is az segített leszokni, olyan rossz ízt még életedben nem éreztél. :D Plusz a körmödet is ápolja.
3/6 anonim válasza:
Én is láttam már körömrágás elleni lakkot, aztán ha már arról leszoktál, használj egy másik körömápolót (én már egy üveg Essence-t elhasználtam, most Manhattanem van)
4/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: próbálok leszokni
2.,3. válaszoló: hol találhatok ilyesmit?
2013. aug. 20. 18:31
5/6 anonim válasza:
akármelyik rossman-ban, dm-ben van. :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget ^^
2013. aug. 20. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!