Ti hány éves korotok óra sminkelitek magatokat? A
Én kb. hatodik osztály félévétől sminkelem magam, szval 12 éves korom óta. Mindig is kib**szott pattanásos voltam, szval alapozót és korrektort használtam meg azt hiszem púdert is. 13 éves korom óta pedig alapozo, korrektor, puder, spiral, szemcerka. Aztán lassacskán elkezdtem tust is használni, meg most pár hónapja rúzst :)
Én suliba és máshova is ugyan úgy sminkelek. Csak szolidan :)
15/L
15 éves korom óta. Viszont csak zselés szemhéjtust használok, ami jó szemceruzának is és cicaszemet is lehet vele húzni.
21/L
Én úgy 11-12 éves koromban kezdtem szempillaspirált használni a suliba, azóta fokozatosan szerettem bele a sminkelésbe! Suliba minden nap sminkelek, de csak natúran és ízlésesen :) BBkrém, kis pirosító talán, mert elég sápadt az arcbőröm, szemhéjtus, spirál és natúr rúzs :) Szerintem ennyi mindenkinek belefér :)
16/L
Én akkor kezdtem mikor középiskolás lettem, de csak szempillaspirált használtam. Tehát 15 évesen.
Idén BB krémet és szempillaspirált fogok csak használni a suliba, de gyakorlok a tussal is, lehet, hogy néhanéha azt is a kezembe veszem. Amúgy nyáron nem sminkelem magam, itthonra se, nem szeretném túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!