Valakinek tetszik a blog? Ti olvasnátok angolul?
Figyelt kérdés
www.beautyheel.blogspot.com <- Mi a véleményetek?2013. aug. 16. 18:00
1/8 anonim válasza:
nekem tetszik de én nem szoktam blogokat olvasni. De az tök jó, hogy angolul írtad, meg olyan igényesnek néz ki az oldal. Nekem is volt olyan cipőm már mintával csak elszakadt rajta az anyag.
3/8 anonim válasza:
Nagyon csinos kis blog, követni is foglak!!! :DD
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:) <3
2013. aug. 19. 16:03
5/8 anonim válasza:
Nekem is tetszik! Egy baj van vele, hogy eléggé megosztod a közönséget, azzal, hogy csak angolul írsz. Csinálhatnád azt is pl, hogy mind két nyelven leírod, mert aki nem tud annyira angolul az nem tud követni majd. De csak így tovább!:)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Megfogadom a tanácsodat!
2013. aug. 21. 10:30
7/8 anonim válasza:
Tetszik, hogy angolul írsz, mert én blogokat szinte csak angolul olvasok. Szép blog, igényes, és alapjában véve nagyon tetszik. Ha nagyon kritikua akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy a képekkel van a problémám, vagyis inkább a képek formátumával. Szerintem tehetnél rájuk egységes szegélyt, pl: szimpla, snassz feketét, az jól mutatna. És lehetne egységes a méretük is.
8/8 anonim válasza:
Nekem is tetszik, tök profi! Szép a felület, nagyon jók a fotók, azok is profinak tűnnek. Annyi csak, hogy az első ruhánál már kicsit sok volt nekem a fotó arról az egy darab ruháról:) Szerintem egy outfitről elég 3-4:) De ez csak az én véleményem. Nagyon jó, hogy van sminkes rész is. Ja, ha van időd, írd meg magyarul is, de tudom, hogy ez is plusz munka. Attól függ, kinek szánod. De sok sikert, követlek én is, remélem nem hagyod abba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!