Mennyi idő után szárad be a zselés szemhéjtus?
Figyelt kérdés
Essence van nekem, már vagy 2 éve megvan, de nem figyeltem meg, hogy mikor kezdett el beszáradni. Valaki megfigyelte már? :)2013. aug. 15. 22:00
1/1 anonim válasza:
Nekem is Essence volt, kb. fél év alatt kezdett beszáradni és megbüdösödött. Pedig jól rá volt tekerve a kupak, és talán 3x ha használtam. De lehet csak én fogtam ki egy rossz darabot. A Sun Club bronzosítónak is fura szaga lett olyan 8-9 hónap után, pedig azt se nagyon használtam és 1 év lett volna a szavideje. Szerencsére a többi Essence cuccommal nem volt ilyen gond, pedig van jó pár db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!