Piercing helye fáj, ez normális?
Figyelt kérdés
15 voltam, amikor megcsináltattam a köldökömbe a piercingemet és imádtam és egészen megtartottam 22 éves koromig. Aztán mentünk repülővel nyaralni és kivettem, hogy ne sípoljak a kapun és betettem a pénztárcámba. Elfelejtettem vissza rakni és befprrt annyira, hogy még megvolt a lyuk alul és felül, de középen (belül) már összeforrt, szóval nem tudtam vissza tenni mikor hazaértünk. Ezért úgy hagytam, ahogy volt és vártam, hogy beforrjon. De csak nem forrt be, kb ugyanúgy maradt és fáj is (már vagy fél éve). Olyan nyilaló érzés, éles szúró (a kis bőrben érzem, ami a két kicsi lyuk között van, ami fogta a piercinget). Ez mitől van? Vészes lenne? Ha elmegyek ezzel orvoshoz kiröhög? :S Köszi előre is... 22/L2013. aug. 14. 10:35
1/7 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá teszem, hogy a köldököm felett ha megnyomom a hasizmomat (hahaha hasizom :D szóval annak a helyét inkább :D :D :D) akkor tompán fáj. :/
2013. aug. 14. 10:43
2/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel el kéne menned orvoshoz! Lehet hogy belekerült valami szennyeződés a nyaraláson, és úgy forrt össze. Egyszer nekem is összenőtt, de én azonnal mentem újra lyukasztatni, és utána minden rendben volt vele.
3/7 A kérdező kommentje:
És akkor a régi lyukat szúrják át, vagy újat szúrnak? MErt gondoltam újra kiszúratom, hátha segít. De nem akarok 4 lyukat a hasamon :S
2013. aug. 14. 14:27
4/7 anonim válasza:
Te döntöd el hogy a régi helyére szúratod vissza vagy arrébb. Ha a régibe akkor kicsit fájdalmasabb lesz mint az első szúratás, de inkább ez mint egy újabb lyuk...
Állandóan fáj vagy csak akkor ha összenyomod? (Utóbbi normális.)
5/7 anonim válasza:
Nekem automatikusan a régibe szúrták, de nem emlékszem hogy jobban fájt volna... Bár nem tudom biztosra mert több mint egy év eltelt a kettő között, nemhogy 7 mint neked... :)
6/7 A kérdező kommentje:
Az első egyáltalán nem fájt, valami cuccal befújta (nem tudom a nevét :D) semmit se éreztem. Utána gennyezett kb 1-2 hétig, amíg kentem azzal a löttyel, amit adtak, aztán (ne nevessetek ki) nagypapám tanácsára bekentem házi pálesszal és ha hiszitek ha nem másnapra semmi baja nem volt :D Amúgy csak akkor fáj, ha "piszkálom" alapból, magától nem fáj, csak ha pl összenyomom.
2013. aug. 14. 17:29
7/7 anonim válasza:
Az teljesen természetes a hegszövet miatt. Minden piercingnél és fülbevalónál ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!