Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Linkelnétek képet a körmötökről?

Linkelnétek képet a körmötökről?

Figyelt kérdés
Mindegy hogy mű vagy eredeti! Csak szeretnék minél több félét látni! Sajátot kérek , netről gyűjtöttem már, olyan nem kell!!!
2009. okt. 27. 09:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tudod milyen nem kell, akkor azt is tudhatnád milyen kell

Légy kreatív és tervezd meg a saját körmöd :)

2009. okt. 27. 09:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Képet nem tudok küldeni,de azt hiszem nem is baj.Próbáltam csinálni,de vaku nélkül nem látszik,vakuval meg villan rajta a csillám.Na szóval most sajnos rövid a körmöm,mert betört 2 és lereszeltem hozzá a többit.Tegnap vettem csillogós lakkot és most simán azzal van kifestve.Úgy néz ki,hogy átlátszó és abba van a csillám.Szóval a körmöm eredeti színe is látszik:D és csillog:)))

Nagyon szép*__*

14,5/L

2009. okt. 27. 13:23
 3/11 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Miért fáradsz a válasszal ha nem szívesen teszed? Hogy kioktass? KÖSZI DE NEM KELL!!!!!!!!!!!!!!!

2. válaszoló: Szép lehet a körmöd:)) köszi:)

2009. okt. 27. 17:51
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

ez az enyém :) remélem tetszik. vélemény?

2009. okt. 28. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: nem az az enyém ami egyből bejön, hanem alulról az 5. kép, francia és rózsaszin! nem csunya szürke :)
2009. okt. 28. 21:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Tetszik a körmöd!!! köszi

Én rágtam sokáig de már sikerült akkorára megnövesztenem mint a szürke körmös képen látható! Próbálok valami mintát lesni ami egy kicsit nyújtja a körmöt:)))

2009. okt. 28. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:
2009. okt. 29. 07:57
 8/11 A kérdező kommentje:
JUjjjj! A tiéd is nagyon jó! Ez eredeti?
2009. okt. 29. 08:56
 9/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok igen eredeti :D csak annyi h belefestettem diszitővel :D
2009. dec. 12. 17:14
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

ezis az enyém még ha lesz küldök még xD

2009. dec. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!