Előfordulhat, hogy valakinek nem lehet fültágítója, mert nem bírja a füle?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem két hete egy 2mm-es fültágító csigát, de azóta szenvedek vele. Próbálom a bal fülbevalólyukba beletenni, de egyszerűen nem megy: a fülem megduzzadt, fáj, ha csak hozzáérek; ahányszor kiveszem a csigát, vérzik. Rendesen nem is tudom beletenni a fülembe, épphogy csak kilóg a csiga vége. Hiába próbálom beljebb nyomi, nem megy. Minden nap reggel lefertőtlenítem a fülem és a csigát, és beteszem, majd este kiveszem és megint fertőtlenítek. Elég problémás fülem van, kétszer volt lőve a fülbevalólyuk is, mert elsőre begyulladt. A barátnőm is aznap kezdte 2mm-es csigával, mint én, neki másnapra bent volt az egész úgy, ahogy kell, nem is fájt neki. Lehet, hogy az én fülem nem bírja a fültágítót? Két hét alatt már bent kéne lennie, hisz csak 2mm (nem is akarok nagyobbat). Inkább tegyek le róla? Nektek is így fájt és vérzett? Kérlek, segítsetek, már két hete nem alszok a bal felemen! :(2013. aug. 10. 15:48
1/10 anonim válasza:
Mert az nem úgy megy hogy hopp csak beledugod.:D vegyél körömvirág krémet,kenj be vele egy nyalókapálcikát,és azt dugd bele,hagyd benne 1 óráig,másnap egy vastagabb dolgot,harmadnap már mehet a tágesz!:) de ha nem bírja a füled,ne erőltesd!
2/10 anonim válasza:
na megint egy divat idióta -.- a fülltágesz nem úgy megy hogy beledugom ahogy az előttem lévő is mondta először kisebbet és egyre nagyobbat és igen körömvirágkrémmel kend...
3/10 A kérdező kommentje:
Hát én 2mm-esnél nem találtam kisebbet, és nem hiszem, hogy a nyalóka pálcikája kisebb lenne 2mm-nél... Nagyobbat meg nem szeretnék, a maximum a 3mm, az attól nagyobbak már nem is tetszenek. De körömvirág krémet mindenképp veszek! Ha még tudtok tippeket, írjatok :) Köszönök minden segítséget! :)
2013. aug. 10. 21:27
4/10 anonim válasza:
Azért, mert túl nagyot tágítottál. Tegyél a lyukba előbb két, aztán három fülbevalót, utána a 2mm-es cuccot. És ne vedd ki éjszakára! Bár sosem értettem, hogy a 2 mm az miért jó. Gyakorlatilag senki se fogja tudni, hogy az mi, mert nem is látszik. :/
5/10 A kérdező kommentje:
A legnagyobb, amit szeretnék, az 4mm, de szüleim már ettől is majdnem dobtak egy szaltót, úgyhogy egyelőre megelégedek ezzel is... Csak lenne már benne...
2013. aug. 10. 22:41
6/10 anonim válasza:
"Gyakorlatilag senki se fogja tudni, hogy az mi, mert nem is látszik"
Igen, mert ez a legfontosabb, valóban...
7/10 anonim válasza:
Menj el piercer-hez! Kérdezni ingyen is lehet, aztán meglátod, hogy érdemesebb professzionális segítséget kérni:)
8/10 anonim válasza:
detto minden amit leírtál. én 3asra akarom, de ugyanez. :////
9/10 anonim válasza:
Én is elmennék szakemberhez ezzel.
Én például kislány korom óta nem hordok fülbevalót mert mindentől begyullad a fülem.
Csak akkor raktam be fülbevalót amikor nagyobb dolgok voltak,mint pl ballagás,stb.De rendszeresen mindig begyulladt a fülem.Már lassan 15 éve nem volt fülbevaló a fülembe de nem is hiányzik.
10/10 anonim válasza:
szerintem nem a tágítást nem birja hanem az anyagot amiből a csiga van és csak gyógyult lyukat tágíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!