Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Meg tudná velem osztani olyan...

Meg tudná velem osztani olyan valaki az élményét a szúrásról és az azóta történt dolgokról, akinek microdermal piercingje van?

Figyelt kérdés
Valamelyik ujjamra vagy az alkaromra szeretnék egyet (karkötő helyére), de vannak kérdéseim. :)
2009. okt. 26. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:

régi kérdés tudom, de én csak most kerestem rá:P

barátnőmnek van, a hüvelyk ujja felett vagy h mondjam:D tűkkel szúrkálták, amíg bele nem tudták tenni, de nm is érezte. nem lehet fájdalmas szerintem:) valamelyik nap a függönybe akadt neki és meghúzta, kicsit bedagadt de 1-2óra múlva elmúlt,nincs vele sok macera:D

2009. dec. 19. 03:54
 2/3 anonim ***** válasza:
ja és ujjadba szerintem ne nagyon, én oda szúrtam piercinget és nagyon nyomta a csontot, elképzelhető, h az is nyomná
2009. dec. 19. 03:55
 3/3 anonim válasza:

Hy én ma csináltattam a westendben 7500 forintos akciós áron :) Egyáltalán nem volt rossz kb. 1 percig lyukasztotta a bőrömet, szerintem egy fülbelövésnél semmivel sem fájdalmasabb. Azután a lyukon keresztül illesztette be az ékszert. Ez volt talán az egészben a legrosszabb, de ez annyi ideig sem tartott mint a lyukasztás. A srác is nagyon szimpi volt aki csinálta, végig szóval tartott.

A microdermalrol azt hallottam, hogy csak olyan helyre szabad rakatni ahol túl sok behatás nem éri. Állítólag kézből és karból hamar kidobja a bőr. Előszőr én is oda szerettem volna de ennek fényében inkább a kulcscsontom alá rakattam. Az árban még nincs benne a fertőtlenítőszer meg a rengeteg sebtapasz, szóval ezt is kalkuláld bele az árba. A másik amire még fel kell készűlni hogy ha alacsony a vérnyomásod utána rögtön kajálj valamit vagy üljél le egy fél órára. Én nekem mindig leesik szúrás után.

2011. szept. 19. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!