Meg tudná velem osztani olyan valaki az élményét a szúrásról és az azóta történt dolgokról, akinek microdermal piercingje van?
régi kérdés tudom, de én csak most kerestem rá:P
barátnőmnek van, a hüvelyk ujja felett vagy h mondjam:D tűkkel szúrkálták, amíg bele nem tudták tenni, de nm is érezte. nem lehet fájdalmas szerintem:) valamelyik nap a függönybe akadt neki és meghúzta, kicsit bedagadt de 1-2óra múlva elmúlt,nincs vele sok macera:D
Hy én ma csináltattam a westendben 7500 forintos akciós áron :) Egyáltalán nem volt rossz kb. 1 percig lyukasztotta a bőrömet, szerintem egy fülbelövésnél semmivel sem fájdalmasabb. Azután a lyukon keresztül illesztette be az ékszert. Ez volt talán az egészben a legrosszabb, de ez annyi ideig sem tartott mint a lyukasztás. A srác is nagyon szimpi volt aki csinálta, végig szóval tartott.
A microdermalrol azt hallottam, hogy csak olyan helyre szabad rakatni ahol túl sok behatás nem éri. Állítólag kézből és karból hamar kidobja a bőr. Előszőr én is oda szerettem volna de ennek fényében inkább a kulcscsontom alá rakattam. Az árban még nincs benne a fertőtlenítőszer meg a rengeteg sebtapasz, szóval ezt is kalkuláld bele az árba. A másik amire még fel kell készűlni hogy ha alacsony a vérnyomásod utána rögtön kajálj valamit vagy üljél le egy fél órára. Én nekem mindig leesik szúrás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!