Hol lehet venni ilyen mintás üvegű körömlakkokat? Tdjátok mint a külföldi oldalakon hogy pl. : koponya formájú az üveg vagy masnis stb. =)
Ebayen pedig minden van. Fagyi, töklámpás,virág, stb, csak győzd kikeresni meg kiválasztani. :D Nem tudom, mi bajod vele, a legmegbízhatóbb oldal. :)
Kínaiban lehet még esetleg ilyeneket találni, piaci bóvlik között, meg a drogériák gyerekrészlegén, persze ezeknek a minősége nem a legjobb, de ha az üveg a lényeg, akkor tökéletes. :D Esetleg Claire's és hasonló bizsus boltokat érdemes megnézni, bár konkrétan ilyesmi most nem rémlik.
köszönöm!!
igazából csak annyi bajom van vele hogy paypal számla kell ugye hozzá csak azt nem engedik hogy csináljak := 1x rendeltem (tááávoli rég nem beszélt ismerős segítségével)minden rendben volt és tökre örültem neki :D csak nem akarok másokat ezzel zavar ezért mondtam h kivéve ebay :( pedig ott már találtam is.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!