Vékony körömecset?

Figyelt kérdés
Győr közelében keresek olyan vékony ecsetet, amivel a körömre lehet vonalat festeni. Ebben a videóban 00:50-kor ilyet használ a csaj: http://www.youtube.com/watch?v=wpWrrZhluF0&feature=youtube_g..

2013. aug. 8. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a célnak megfelelő ecsetet találsz akármelyik drogéria sminkecsetei között. De lehet kapni direkt vékony ecsetes lakkokat is, alapszínt szerintem rossmannban is találsz, bővebb választékért pedig menj valami körömkellékesben, sajnos nem tudom, merre találsz a környéken olyat, nem vagyok győri. :D De iskolakezdés van, úgyhogy tesco-ban, írószervoltban is célszerű lehet megnézni. :D

De ha van régi, beszáradt szemhéjtusod, ha kimosod, annak az ecsete is jó lehet a célra.

Illetve ha nem sürgős, ebayen fillérekért kapsz egy egész készletet.

Nem profi megoldások, de szerintem saját célra megfelel. :D Csak arra ügyelj, hogy szintetikus ecset legyen, szerintem körömlakkhoz célszerűbb ilyet használni.

2013. aug. 8. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem az Auchanból van egy nagyon jó...szóval kb sztem bárhol lehet kapni
2013. aug. 8. 16:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. aug. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!