Tudtok valahol olyan boltot ahol Sokféle 1D-s cuccot lehet kapni? A claire's-en kívül sehol sem lehet kapni? Vagy mégis? Tudtok helyeket?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 23:06
2/4 A kérdező kommentje:
Ha az internetre gondoltál akkor légyszíves linkeld az oldalt, mert arra énis rájöttem hogy van netes áruház ;)
2013. aug. 8. 14:08
4/4 anonim válasza:
A One Direction hivatalos store oldala. Vagy facebookon is láttam egy pár oldalt amiktől 1D-s cuccokat lehet venni pl. 1D-s óra, ékszerek pl. nyaklánc melynek medálja egy végtelenbe írva a Directioner stb. meg vaterán is lehet találni kincseket! :) ha nagyon kiváncsi vagy megpróbálhatom megkeresni azokat a fb oldalakat, de nem vagyok benne biztos meddig is csinálják ezt az "árusítást"... ha szeretnéd akkor jelezd és ha megtaláltam akkor linkelem, de ha nem akkor nem járok sikerrel akkor fogod tudni, ha nem linkeltem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!