Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy rakjam fel a zselét a...

Hogy rakjam fel a zselét a körmömre h ne essen le pár nap után?

Figyelt kérdés
Magamnak csinálom és le is mosom előte körömlakklemosoval a körmöm és az eredeti körmömre rakom a zselét de két nap után leesik. Mit csináljak?
2008. jún. 28. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem elég lemosni körömlakklemosóval...kell rá venned zsirtalanítót
2008. jún. 28. 20:04
 2/11 anonim válasza:
vannak speciális ugymond ragasztok amit a zselé előtt rákel raknod s utána garantált h nem esik le a saját körmödről..ha mégis akkor a körmöd is jön...az enyémet csak ugy tudták leszedni h lereszelték...
2008. jún. 28. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Zsírtalanítás, utána fel kell polírozni, hogy a zselég úgymond beletudjon kapaszkodni, kell töltéselősegítő is. Lehet, hogy maga a zseléd nem jó.
2008. jún. 28. 21:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a mükörmös teszi fel.Mikor felépitette,bekell tenni a kezem uv fénybe ami megköti.Te ezt használod?Menj el szerintem legalább 1szer szakemberhez,nézd el tölle,hogy kell csinálni.
2008. jún. 29. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért magadnak csinálod? Körmös szakember jobban ért hozzá. Én körmös vagyok és tanultam a szakmát, nem tudlak megtanitani körmöt késziteni, ahhoz suliba kell járni. Magadnak eszkábálhatod ahogy akarod, végülis akár egyszer fent is maradhat, de nem véletlenül tanitják a szakmát. Ha mindenki fel tudná tenni magának nem lenne értelme a szakmának.

De egyébként elmondom, hogy ott kezdődik hogy átreszeled, azaz mattítod zsírtalanitod a köröm felületét, utána rá kell vinni az előkészitő folyadékokat, zsirtalanitó, fertőtlenitő, tapadáselősegitő, és még az sem mindegy hogy a zselét hogyan viszed fel utána. Tehát vagy menj el egy tanfolyamra, vagy menj el egy körmöshöz, mert nem olyan szakma ez amit csak úgy lehet csinálni. Én is évekig tanultam és képeztem magam.

2008. júl. 5. 17:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja és még azt is hozzáteszem hogy olcsóbban kijössz, ha elmész körmöshöz, minthogy magadnak megvedd az anyagokat.
2008. júl. 5. 17:03
 7/11 anonim válasza:
kell tapadáselősegítő
2008. júl. 9. 20:27
 8/11 A kérdező kommentje:

Sztem nagoyn sokan igy kezdik mint én suli nélkül és am meg hosszu távon jobban megéri. és sok minden tehetség kérdése!!!! én nem musz tanfolyamra meni h nekem is sikerüljön! bár lehet másoknak csak ugy sikerül.

köszönöm mindenkienk a tippet!

2008. júl. 16. 18:57
 9/11 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek a kérdezővel! nem feltétlenül kell mindenkinek műkörmöshöz rohangálnia pl egyszerűbben elkészíthető körmöknél. és hosszútávon tényleg sokkal olcsóbb, mert ugye körmöshöz mehetsz minden hónapban töltetni és az mindig több ezer Ft. én is most készülök venni egy szettet, és nem hinném hogy gondom lesz vele, egyszer már végignéztem hogyan is megy ez a folyamat.
2008. okt. 18. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is vettem egy szettet 18ezer volt mindennel együtt.

Előtte 2 hetente töltöttem 3000-ért.Lehet számolni.

Igaz még nekem is néha lepattogzik itt ott de majd probálgatom még h a jobb.

De anyagilag mindenképp a saját szett a jobb ez biztos.

Meg ugy megnyugtat mikor csinálom.Tiszta relax .Kikapcsol

2009. nov. 23. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!