Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy javítsam ki a szemem...

Hogy javítsam ki a szemem alját? (kép)

Figyelt kérdés

Az alsó részének nem túl szép a vonala, nem tudom, hogyan fessem, amitől egyenesebbnek (vagy nem tudom, hogy nézne ki jól) tűnne. A szemem amúgy is kicsi, vízvonalon fekete cerka meg szörnyen mutat. Ötletek?

[link]

2013. aug. 6. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Szép a vonala a szemednek. Ha nagyobbítani akarod, akkor tegyél fel füstös sminket, és a belső szemzugba tegyél fehér szemhéjpúdert.

[link]

:)

2013. aug. 6. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
ne fesd bakker, tökre szép szemed van :)
2013. aug. 6. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Gimppel egyenesítsd ki.. :D
2013. aug. 6. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Az sajna a való életben nem megoldás:D
2013. aug. 6. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj azzal :) Jó szempillaspirállal. Talán nagyításhoz tehetnél a szemöldököd alá fehérebb, világos árnyalatot. Az egyik évfolyamtársam belül a vízvonalon fehér ceruzával húzza ki, mert azt mondja optikailag nagyítja és a japánok találták ki. Aztán rátesz egy kis szempillaspirált. Szerintem neki tök jól áll. De mondjuk nekem már nem. Egy próbát megérhet számodra. :)
2013. aug. 23. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!