Orr piercing szuratas nagyon faj? :/ 13/L
Figyelt kérdés
Majd 14 eves koromra tervezem az orr pc.t de mar most felek h fajni fog:S egyik fulembe plusz 2 lyukat lovettem es a elgfolso is elegge fajt, es gondolom annal rosszabb nem?:// egy 10 es skalan mennyit adnatok ra? Elore is koszi a vlaszokat2013. aug. 6. 04:48
1/5 anonim 

válasza:

Badics te vagy az?
( akárki is vagy, de főleg ha Badics...) 14 évesen orr piercing nagyon k*rvás már bocsi :)
2/5 anonim 

válasza:

Ilyen fiatalon ne csináltass orr pc-t nem való még neked. Mellegleg nekem van és k*vara fáj a piercinges is mondta hogy ez a pc fáj a legjobban mert egy nagyon vastag porcot szúrnak át.
3/5 anonim 

válasza:

Nekem egyáltalán nem fájt. A köldökbe ingen. Meg nyelvbe is kicsit, de orrba én nem éreztem egyáltalán.
4/5 anonim 

válasza:

nekem is van orr piercingem és egyáltalán nem fájt :)
13/L
5/5 anonim 

válasza:

A nostril piercing nem olyan vészes, van sokkal rosszabb. Viszont ne lövess semmit! Minden testékszert (beleértve a fülbevalókat is) szúratni kell, hivatásos piercer-rel, steril körülmények között. Megéri kiadni rá a pénzt, a kókányolásból úgyis csak az lesz, hogy később mehet az ember hivatásos piercer-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!