Hol kapható pontosan ILYEN fülgyűrű?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap egy különleges kiegészítőre lettem figyelmes, furcsamód éppen egy rajzfilmben:
Kis nyomozás után kiderítettem, hogy a cuccot fülgyűrűnek hívják, de hosszas kutatás után is csak nagyon kis választékban találtam hasonlót, ráadásul mindegyik agyondekorált női fazon volt.
Tudja valaki, hogy hol lehet a fenti linkhez hasonló EGYSZERŰ, IGÉNYES, UNISEX FAZONÚ fülgyűrűt találni?
Bármilyen valós vagy internetes áruház, butik, aukciós oldal stb. címe megteszi, ahol biztosan találok ilyesmit. Ár nem számít, de azért nem adnám el a házam érte. Köszönöm!
2009. okt. 25. 15:03
3/5 anonim válasza:
Szia! Az apacs ékszerboltban lehet kapni ilyen fülgyűrüket, legalábbis én a Győri árkád apacs üzletében elég sokat láttam és nem is voltak túl drágák! Jah meg persze a rockpincében is láttam:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, meg fogom nézni a bp.-i Apacsnál :)
Elfelejtettem mondani, hogy lehetőleg a főváros környékén keresnék üzletet (+ ugye az aukciós oldalak).
2009. okt. 25. 15:23
5/5 anonim válasza:
A Mammutba van apacs. a földszinten!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!