Mi az idei színdivat?
Figyelt kérdés
Mert tavaly a lila volt vagy idén is az??2009. okt. 25. 13:56
1/8 anonim válasza:
én ahogy így megfigyeltem, a fekete.
2/8 anonim válasza:
Szerintem mindenféle szín divat, legalábbis én úgy vettem észre, hogy sokan hordanak pirosat is, kabátban is, de ez csak 1 példa tényleg minden :)
3/8 anonim válasza:
Sötétkék, szürke, fekete, lila most is divat, a barna is divat...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi.ÉS ujjévre milyen inget,blúzt vegyek??szineben.h milyent
2009. okt. 25. 14:18
5/8 anonim válasza:
Szilveszterre??
Szerintem fehér, buggyos ing hozzá térdig érő sötét kék szoknya, ami lent bő is ráncos. Pont tegnap vettem, egy ilyen szoknyát. Ultra trendi, pedig én nem szerertem a hosszú szoknyákat!!! És vagy fekete cipő/táska vagy pedig sötét kék.(Zara-ban van nagyon szép kék cipő és táska is) És természetesen legyen extra magassarkú!!!
6/8 anonim válasza:
nem vagyok nagy divat-szakértő,de én úgy látom,hogy a tinik körében szinte minden szín megy.Bézs,Narancs,Citrom,Piros,Lila,Kék,Zöld,Fehér,Fekete,illetve átmenetek is.
7/8 anonim válasza:
A királykék, sötétkék nagy divat.
8/8 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy kék szatén zsabós blúzt (lehet masni is rajta) és hozzá egy magasított szoknyát (mell alatt ér), magassarkút, elképesztően néz ki ez a szett egy mellesebb lányon(kár hogy én nem vagyok ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!