Iskolás lányok (gondolok itt gimnazistákra és idősebbekre)! Mindennap sminkelitek magatokat, ha elmentek valahova vagy jön valaki?
Figyelt kérdés
Milyen sminket szoktatok ilyenkor feldobni?2013. aug. 2. 15:47
11/12 PusziAzArcodra válasza:
Az iskola nem divatbemutató, hogy nagyon kisminkeljük magunkat. Nekem problémás, kevert a bőröm ezért én általában egy BB krémet használok (Garniertől , zsíros bőrre), egy mattító púdert (Miss Sporty So clear, direkt fiatal bőrre). Ha nagyon rossz a helyzet, akkor még a BB krém alá korrektort (Essence-et, a kétszínűt, habár fogalmam sincs mi a neve). Illetve szempillaspirál. Ha nagyon fáradt vagyok látszanak a vörös-kék-lila erecskék a szemhéjamon, erre a Benefit Lemon Aid-et használom, ami olyan mint egy korrektor, csak sárga színe van. Ezt nem valószínű, hogy akárki észre fogja venni, tapasztalatból mondom :) És hogy mindezt felvigyem az arcomra öt perc elegendő.
12/12 anonim válasza:
Én egyetemista vagyok. Nem sminkelem magam minden nap, mert hagyom a bőrömet lélegezni, meg egyébként sincs mindig idő rá. Ha meg sminkelem magam, az hangulattól függ, meg attól, mennyi időm van rá, és milyen a bőröm, közérzetem. Az alap az a korrektor, szempillaspirál, ajakcucc, kiegészítve vmi pirosítóval, ha nagyon hulla vagyok és szemöldökcerkával, ha nagyon hülyén áll a szemöldököm. De ha van rá idő, akkor szoktam egész arcos sminket is készíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!