Honnan tudom, hogy a húgom ki van-e festve?
Figyelt kérdés
A minap észrevettem, hogy a húgom olyan, mintha ki lenne festve, de ő váltig állította, hogy nincs. Honnan tudjam, hogy kinek van igaza?2013. aug. 1. 12:45
1/9 anonim 

válasza:

dobd fejbe egy nedves törlőkendővel
2/9 anonim 

válasza:

nézz rá. Csak meg tudod állapítni! Nézd meg a szempilláit, látszik rajtuk. nézd meg a szeme alatt, ott is jobban látszik. És ha szemfestéket is feltett akkor az meg főleg látszik. De amíg nem mondod meg, mit feltételezel, mivel festette ki magát, nehéz dolgunk van. Amúgy ha együtt élsz vele, látnod kell, hogy kifestette-e magát. Hány éves?
3/9 anonim 

válasza:

Szerintem amíg nem egyértelmű, hogy ki van-e festve, vagy sem, lényegtelen. :D
Amúgy meg a törölközős tetszett. :D Mondd meg neki, hogy jó, akkor mosakodjon meg előtted.
4/9 anonim 

válasza:

Na az első válaszon hangosan felröhögtem,de rendesen... :D
NYISD KI A SZEMED!
5/9 anonim 

válasza:

Ez miért olyan fontos, de komolyan? Hacsak nincs a húgod 13 év alatt, teljesen lényegtelen, nem piszkáljátok érte. Látod, te sem tudtad egyértelműen megállapítani, ki van-e festve, tehát ha használ is némi sminket, csak elenyésző mennyiségűt.
6/9 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok:
*ne piszkáljátok érte
7/9 anonim 

válasza:

Miért baj, ha ki van festve?
Egyébként meg látszik.
8/9 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm, bár ez csak egy kis családi humor volt, szeretnétek látni a vicces, eredeti történetet?
2013. aug. 1. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!