Szerintetek b*zis, ha egy fiúnak fülbevalója van?
Figyelt kérdés
Tegnap kilövettem a fülemet és a szomszéd fiú úgy fogadott, hogy milyen hülye vagyok, mert a fülbevaló b*zis. Ti mit gondoltok erről? Lányok! Nektek tetszenek a fülbevalós fiúk?2013. aug. 1. 09:36
1/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ez csak az én véleményem :)
3/16 anonim válasza:
Nem. Az a bzis, ha farok lóg ki a szádból vagy a seggedből.
4/16 anonim válasza:
nem. Ha lányok is hordanak fülbevalót, akkor a fiúk miért ne?
5/16 anonim válasza:
Önmagában nem, de egy alapból búzás fejet már nem hangsúlyoznék tovább kis köves ékszerekkel.
6/16 anonim válasza:
Nem, nekem tetszik.:)
Feltéve ha nem páwa 'stílusod' van...
7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem alapjáraton nincs páwa stílusom, persze azért vannak nyakláncaim meg karkötőm, de nem ilyen földig lelógó nadrágot, meg színes órákat hordok.
2013. aug. 1. 10:05
8/16 anonim válasza:
Pávás, ha meg nem pávás, akkor meg 90-es évek fíling és őszintén nem tudom melyik a gázabb 2013-ban :D
10/16 anonim válasza:
igen az,főleg ha valami köves,de nyugi,egy hasonló kérdésből kiderült hogy már az sem gáz ha egy fiú púderezi magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!