Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hord valaki Magyarországon...

Hord valaki Magyarországon Manolo Blahnik-ot?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel, hogy itthon vannak-a akik megengedhetik ezt maguknak.

Nem külföldön élő, vagy dolgozó nőkre vagyok kíváncsi...

2009. okt. 21. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ajándékba kaptam, szóval nem én engedhetem meg magamnak sajnos... Bár úgy lenne. Amúgy tudtad, hogy a Sex és New York előtt ez abszolút nem volt világmárka? Kb. csak New Yorkban ismerték. Aztán persze a sorozat hatására nagyon felkapott lett (nem csodálom). Amúgy én imádom, rendelnék is magamnak, ha meg tudnám fizetni. Így be kell érnem ezzel az egyetlen szépséggel.
2009. okt. 21. 21:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Fogalmam sem volt róla! :)

Megleptél, soha nem gondolnám...:S

Nagyon klassz, hogy neked van egy!

És milyen?

Szebb, jobb, mint egy akár milyen női bőr körömcipő?

És Jimmy Choo? Vele is ez a helyzet?

2009. okt. 21. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Nekem vannak Manolo Blahnik és Jimmy Choo cipőim is. A kettőböl összesen 12 db. A cipőkre, táskákra mindig adok, akármit nem veszek fel. Szerencsére megengedhetem magamnak. De ezek a cipők évekig jók, mert van amelyiket még fel sem vettem. Évente max 5X hordöm őket, de van amelyiket csak 1-2X. Nekem a Jimmy Choo jobban bejön, de a Prada cipőket is szeretem.

Ezeke szerintem gyönyörűek:

[link]

2009. okt. 22. 13:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Jól néznek ki.

És használtan is lehet ilyen cipőkhöz hozzájutni?

2009. okt. 22. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
vannak, de kevesen és főleg celebek hordanak Magyarországon ilyeneket
2009. okt. 23. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
második vagyok... nem tudom, de nekem használtan nem kellene. Nem vennm fel azt, ami már máson volt. Fúj...
2009. okt. 23. 12:50
 7/10 anonim ***** válasza:
ebben amúgy igazad van, de akkor én meg azon paráznék, hogy nem is igazi manolo blahnik v jimmi choo...
2009. okt. 25. 10:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez szinte mindig benne van a pakliban. Manapság?!
2009. okt. 25. 17:39
 9/10 topanka válasza:
Igen, hord. Nekem három pár Blahnikom van, és imádom őket!
2010. júl. 2. 08:59
 10/10 anonim válasza:
37%
hihetetlen hogy a globalis zsido agymosas mennyire hatasos! :D Ezaz, csajok, igy tovabb! Par honap es terdre is ereszkedtek egy pasi elott egy jo cipoert :D Beszaras, komolyan :DD Es ilyenkor nem vagyok Magyarorszagon... vegig szo*-atnam az egesz West Endet :DDDD
2010. aug. 1. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!