Nagyon érdekel, hogy itthon vannak-a akik megengedhetik ezt maguknak.
Nem külföldön élő, vagy dolgozó nőkre vagyok kíváncsi...
2009. okt. 21. 21:51
1/10 anonim válasza:
Én ajándékba kaptam, szóval nem én engedhetem meg magamnak sajnos... Bár úgy lenne. Amúgy tudtad, hogy a Sex és New York előtt ez abszolút nem volt világmárka? Kb. csak New Yorkban ismerték. Aztán persze a sorozat hatására nagyon felkapott lett (nem csodálom). Amúgy én imádom, rendelnék is magamnak, ha meg tudnám fizetni. Így be kell érnem ezzel az egyetlen szépséggel.
2009. okt. 21. 21:54
2/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sem volt róla! :)
Megleptél, soha nem gondolnám...:S
Nagyon klassz, hogy neked van egy!
És milyen?
Szebb, jobb, mint egy akár milyen női bőr körömcipő?
És Jimmy Choo? Vele is ez a helyzet?
2009. okt. 21. 21:58
3/10 anonim válasza:
Nekem vannak Manolo Blahnik és Jimmy Choo cipőim is. A kettőböl összesen 12 db. A cipőkre, táskákra mindig adok, akármit nem veszek fel. Szerencsére megengedhetem magamnak. De ezek a cipők évekig jók, mert van amelyiket még fel sem vettem. Évente max 5X hordöm őket, de van amelyiket csak 1-2X. Nekem a Jimmy Choo jobban bejön, de a Prada cipőket is szeretem.
vannak, de kevesen és főleg celebek hordanak Magyarországon ilyeneket
2009. okt. 23. 11:34
6/10 anonim válasza:
második vagyok... nem tudom, de nekem használtan nem kellene. Nem vennm fel azt, ami már máson volt. Fúj...
2009. okt. 23. 12:50
7/10 anonim válasza:
ebben amúgy igazad van, de akkor én meg azon paráznék, hogy nem is igazi manolo blahnik v jimmi choo...
2009. okt. 25. 10:44
8/10 A kérdező kommentje:
Ez szinte mindig benne van a pakliban. Manapság?!
2009. okt. 25. 17:39
9/10 topanka válasza:
Igen, hord. Nekem három pár Blahnikom van, és imádom őket!
2010. júl. 2. 08:59
10/10 anonim válasza:
hihetetlen hogy a globalis zsido agymosas mennyire hatasos! :D Ezaz, csajok, igy tovabb! Par honap es terdre is ereszkedtek egy pasi elott egy jo cipoert :D Beszaras, komolyan :DD Es ilyenkor nem vagyok Magyarorszagon... vegig szo*-atnam az egesz West Endet :DDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!