Hogyan szedjük le? Lefog egyáltalán jönni?
Barátnöm rendes tus tintával kente ki a szemét nem pedig szemtussal:SSSSSS
És most nem tugya leszedni:S
én is probáltam neki leszedni de nem megy.
azért csinálta mert az anyuja nem vett neki szemtust mert túl fiatalnak rartja(16 éves).
Segitsetek SOS!!!!!!!!!!!
pfúú, ez durva.Ne haragudj, de elég butácska a barátnőd.Persze az is lehet h csak a hirtelen "dühéből" csinálta mert az anyukája nem engedte h simnkeljen.
Sajnos nem nagyon tudok segíteni, azt tudom, h a tinta lejön körömlakklemosóval, szóval lehet h lejönne(alkoholmentes!!!) de a szeménél hát szerintem ezt kipróbálni veszélyes lehet, várjátok meg mások válaszát, bocsi, hogy ha hülyeséget írtam.De nem tudok más megoldást.
kezd lejönni....
de milyen káros hatásai lehetnek?
Sminklemosóval próbáljátok, esetleg langyos vizes szivaccsal jó sokszor töröljétek meg!
Aztán ülj le egy kicsit nyelvtant tanulni, mert rémes az írásképed! :)
Hát ne haragudj, de a barátnőd nem normális. Egy kis temperát esetleg nem akart a szemére kenni?
Káros hatása például, hogy megvakulhat, begyullad a szeme, romlik a látása. De sebaj, szépen ki van festve és legalább tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!