Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretném világosítani az...

Szeretném világosítani az alapozómat. Így lehetne?

Figyelt kérdés
Túl sötét árnyalatot vettem és arra gondoltam, hogy összekeverem az arckrémemmel és így világosabb lenne mert ugye az fehér. Szerintetek milyen ötlet? Valaki próbálta már?
2013. júl. 21. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Hát inkább egy pár árnyalattal világosabb, lehetőleg azonos márkájú alapozóval keverd össze.

A krém csak tömegében fehér, ha beszívódik, már nem hagy fehér maszkot az arcodon, úgyhogy ez hülyeség. Annyiban segít, hogy a fedése gyengébb lesz a hígítás miatt az alapozónak, ezért nem olyan feltűnő. De az állagát is elrontja, foltos lesz, ha felkened, lehet, hogy az alapanyagok közt van olyan, ami egymással nem annyira kompatibilis.

Esetleg ha csak 1 árnyalattal sötétebb, mint kéne, akkor korrigáld egy világosabb púderrel. Vagy tedd el 1-2 hétre, és menj ki napozni. :D

2013. júl. 21. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
én! nekem is sötétebb egy árnyalattal az alapozóm és krémmel szoktam összekeverni. Mondjuk én Nivea-t használok, azt a kék tégelyeset és nekem azzal jól kikeverve az alapozóval , egy világosabb BB krém képződik.
2013. júl. 21. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A krémek nem fehérek, nincs bennük színezőanyag mint az alapozókban. De lehet venni világos alapozót, akár fehéret is, azzal lehet keverni.
2013. júl. 21. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Össze lehet keverni krémmel, akkor nem üt el annyira, de nem is nagyon fed, egy színezett hidratálót kapsz gyakorlatilag. Egyszer próbáltam, nekem működött, könnyű volt felkenni és nem lett foltos, de biztos alapozó- és krémfüggő (én Max Factor alapozót kevertem L'Oreal krémmel). A púderes megoldás is működhet, ezt is csinálom, nem 100%-os, de olyan "elmegy" eredménye lesz. Én egy világosabb BB krémmel keverem az alapozót napi szinten, ez működik, mondjuk nem a legjobb, mert ez a Helia-D BB nagyon rossz, még keverve is. A legjobb tényleg egy világosabb alapozóval keverni, főleg ha egy a márka. De pl. nekem az összes drogériás márkából sötét a legvilágosabb, másokhoz meg nem jutok hozzá, szóval marad a kutyulás és a szenvedés, hogy eltaláljam a színt. Vannak fehér alapozók is, de amiket magyar oldalakról is be lehet szerezni, azokról nem hallottam valami jókat, szóval én hanyagolom. Már arra is gondoltam, hogyha fehér púdert tennék az alapozóba, úgy vajon milyen lenne, de ezt még nem próbáltam.
2013. júl. 21. 22:24
 5/5 anonim válasza:
ha van magas faktorszámú naptejed, tudod amelyiket mindenki utálja mert fehér nyomot hagy, az egy-két árnyalatot tud világosítani. nekem bejött, bár szerintem naptejtől is függ, meg bőrtípustól. ha túl zsíros, transzparens vagy világos púderrel orvosolható.
2014. márc. 9. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!