Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csillámos körömlakkot mivel...

Csillámos körömlakkot mivel lehet rendesen lemosni?

Figyelt kérdés
Nem tudom más hogy van vele, de én néha egy kis túlzással majdnem a felét elhasználom a körömlakk lemosónak mire lejön és akkor is az egész kezem csillog... Ti hogy szabadultok meg tőle, mivel mossátok le?

2013. júl. 19. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Isana zöld körömlakklemosót használok, nekem leszedi. Egy vattakorongot jól átitatok a lemosóval, és ami fontos, hogy nem kezdem el dörzsölni a körmöm, hanem rányomom a vattát és úgy hagyom fél-egy percig. Így feloldja a lakkot, és utána könnyen le lehet törölni.
2013. júl. 19. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Keress rá a neten, van csomó tipp erre.

Amúgy szerintem a legjobb a szivacsos lemosó. 100asban lehet kapni, lemosó meg szivacs körben, beledugod az ujjad, és szépen leszedi. Meg az essence-nek volt ilyen kis gumitüskés változata, az még jobb, de szerintem azt már nem lehet kapni sajnos.

2013. júl. 19. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:

A zöld Isana tényleg jó:)!

Az Essencenek sajnos már kivonták azt a gumis lemosódobozkáját:(. Szerencsém is volt, hogy azelőtt olvastam róla, mielőtt elkapkodták a kiárusítás alatt és tudtam venni.

2013. júl. 19. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

Ha nagyon durva, sok csillámot tettél rá, akkor így:

kis vattát átitatsz körömlakk lemosóval, rányomod a körmödre, és alufóliával rögzíted rajta, konkrétan becsomagolod az ujjad. 5 percig rajta hagyod, aztán leveszed. Gyönyörűen le fog jönni

2013. júl. 20. 08:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, ment a zöld mancs :)

Hát elég sok csillám van rajta, mivel az egész lakk csak abból áll :))

2013. júl. 20. 10:40
 6/6 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=A74559KNcv0 ezt próbáld! Én egy ideje így csinálom, és gyönyörűen leszedi.
2013. júl. 20. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!